У Миколаєві невідомі влаштували стрілянину на зупинці, поранені двоє чоловіків
У Миколаєві невідомі влаштували стрілянину на зупинці, поранені двоє чоловіків

У Миколаєві невідомі влаштували стрілянину на зупинці, поранені двоє чоловіків

У Миколаєві на вулиці Лазурна невідомі обстріляли чоловіків на одній із зупинок громадського транспорту.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Миколаївської області

"Близько 18:00 на кінцевій зупинці одного з транспортних маршрутів на вулиці Лазурній у мікрорайоні Намив невідомі стріляли у двох чоловіків та зникли з місця події", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили правоохоронці, обидва постраждалих доправлені до медичних закладів, де одному з чоловіків із пораненням ніг призначили амбулаторне лікування, інший із пораненням плеча перебуває в операційному блоці.

Наразі поліція встановлює особи та місцеперебування зловмисників, слідчі кваліфікували подію за ознаками ч.4 ст.296 КК України "Хуліганство". Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від трьох до семи років.

Нагадаємо, 29 травня вранці у Броварах сталася перестрілка за участю близько сотні осіб. Розбірки влаштували поміж житлових будинків. Унаслідок інциденту постраждали щонайменше троє людей - їх госпіталізували з вогнепальними пораненнями.

За даними МВС, стрілянина сталася між угрупуваннями через перерозподіл сфер впливу між пасажирськими перевізниками.

1 червня 20 фігурантам події обрали запобіжний захід. Їх відправили у СІЗО на 60 діб без права внесення застави.

Ще 11 зловмисникамобрали запобіжний захід 3 червня. Десятьох стрільців, зокрема, і організатора відправили за ґрати на два місяці. Одного учасника стрілянини відправили під домашній арешт.

Джерело матеріала
loader
loader