Через сплеск коронавірусу в двох селах в Одеській області встановлюють КПП
Через сплеск коронавірусу в двох селах в Одеській області встановлюють КПП

Через сплеск коронавірусу в двох селах в Одеській області встановлюють КПП

В двох селах на Одещині встановлюють карантинні контрольно-пропускні пункти. Зокрема, ККП встановлюють у Криничному та Дмитрівці.

Про це у Facebook повідомила Болградська районна держадміністрація.

”Через це ухвалили рішення заборонити у районі діяльність закладів культури, здійснення міжобласних пасажирських перевезень автомобільним транспортом, шлях проходження яких пролягає через територію Болградського району, роботу закладів загальної середньої освіти, які здійснюють підготовку пунктів проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році відповідно до затвердженої мережі пунктів тестування області, зокрема пробного тестування”, - йдеться в повідомленні.

Сільські голови вказаних населених пунктів з 9 червня мають визначити місця дислокації двох карантинних постів, запровадити особливий режим в’їзду та виїзду.

”На період введення особливого режиму через ці населені пункти заборонено проведення регулярних та нерегулярних пасажирських перевезень автомобільним транспортом у приміському та міжміському внутрішньому обласному сполученні, а також проведення релігійних заходів та діяльність закладів харчування”, - йдеться в повідомленні.

Всім, хто перетинатиме контрольно-пропускні пункти, вимірюватимуть температуру. Також вестиметься облік осіб, що в’їжджають на територію сіл.

У селах Криничне та Дмитрівка Болградського району встановлюють карантинні контрольно-пропускні пункти У зв’язку зі...

Опубліковано Болградська районна державна адміністрація Понеділок, 8 червня 2020 р.

”Головному лікарю КНП ”Болградський районний центр первинної медико-санітарної допомоги” доручено запровадити ведення обліку осіб, які в’їжджають на територію сіл Дмитрівка та Криничне Болградського району та здійснити заходи щодо забезпечення їх самоізоляції”, - повідомили в пресслужбі відомства.

Зазначається, що після поліпшення епідеміологічної ситуації у цих населених пунктах карантинні заходи буде послаблено.

За даними Центру громадського здоров`я МОЗ, станом на 09:00 8 червня в Одеській області зафіксовано 1002 випадкиСОVID-19.

Джерело матеріала
loader
loader