Бесєдін "проїхався" по лікарю, який переплутав таблетки: Ця людина забрала у мене рік кар'єри
Бесєдін "проїхався" по лікарю, який переплутав таблетки: Ця людина забрала у мене рік кар'єри

Бесєдін "проїхався" по лікарю, який переплутав таблетки: Ця людина забрала у мене рік кар'єри

Дискваліфікований за допінг нападник київського "Динамо" Артем Бесєдін розповів "Профутболу" про ситуації, коли головний лікар команди Леонід Миронов переплутав таблетки, що в підсумку призвело до відсторонення гравця.

СИТУАЦІЯ

"Ми виїжджали на гру. Нас ще й обікрали в готелі, у доктора Миронова теж щось вкрали, ще у запасного воротаря вкрали куртку з паспортом та документами.

Я сів в автобус, і у мене заболіла голова. Я кажу: док, дайте мені таблетку. Він мені дав таблетку від голови, але переплутав і дав свою від голови. Вони там схожі. А йому цю таблетку, мабуть, прописав якийсь доктор після операції на спині.

Він, мабуть, перенервував на тлі того, що у нього вкрали пачку документів, пенсійне і все підряд. На цьому ґрунті, він думав не про те, що треба. Вважаю, що таких людей, які вже немолоді і не повністю здорові (щось болить там у нього), їх просто не можна підпускати до команди, до спортсменів. Вони просто вороги, насправді, для футболістів.

Стався фатальний збіг обставин, який призвів до цього. Ну, Бог з ним, минув час, коли я гнівався, ображався, десь емоції свої виплескував. Багато переосмислив, взяв себе в руки. Я кожен день працюю".

ОБРАЗА НА ЛІКАРЯ

"Я, м'яко кажучи, сказав, щоб я його більше не бачив у своєму житті, щоб він мені на очі не попадався. Як це немає образи? Ця людина забрала у мене рік кар'єри. Я займався улюбленою справою, а він у мене забрав рік. Це грубо кажучи, навіть можна сказати – трохи більше року.

Звичайно, образа є. Але що я можу зробити? Лящів йому надавати, бити його або щось ще? А насправді є за що. Я знаю, що сам ніколи нічого не приймав.

Я взагалі дуже боюся пити щось без відома лікарів. Це не для мене, я завжди цього цурався. Навіть коли лікую якусь хворобу, застуду, весь час на телефоні з доктором і беру ліки тільки на базі "Динамо". В цьому плані я скрупульозний. А тут навіть можна фільм знімати".

  • Бєсєдін провалив допінг-тест після матчу групового раунду Ліги Європи проти "Мальме" (3:4) в листопаді 2019 року.
     
  • Його дискваліфікація вважається від 19 грудня 2019 року. Відтоді гравець був відсторонений від роботи з командою.
     
  • У сезоні-2019/20 футболіст провів 23 матчі за "Динамо", забив 8 м'ячів і зробив 1 гольову передачу.
     
  • У лютому 2020 року "Динамо" продовжило контракт з Артемом.

Відео Артем Беседін про допінговий скандал, свою тренувальну форму та карантин

Зимою в київському Динамо відбувся серйозний допінг-скандал навколо нападника Артема Беседіна. В його організмі виявили заборонену речовину та в результаті нападника дискваліфікували на рік без футболу. Як Артем готується до повернення на поле, дивіться у сюжеті програми. Повні випуски дивіться на 1+1 video

Артем Беседін про допінговий скандал, свою тренувальну форму та карантин
Джерело матеріала
loader
loader