iOS 14 може отримати довгоочікувану функцію Android-смартфонів
iOS 14 може отримати довгоочікувану функцію Android-смартфонів

iOS 14 може отримати довгоочікувану функцію Android-смартфонів

Apple iOS неодноразово ставала об'єктом критики через відсутність низки функцій, які вже давно стали звичними для користувачів Android-пристроїв. Наприклад, за багато років свого розвитку мобільна ОС так і не отримала функції запису телефонних розмов. Однак незабаром ситуація може змінитися.

За заявою ентузіастів, які розмістили в мережі знімок екрана неназваної моделі iPhone, наступна версія iOS буде підтримувати функцію запису голосових викликів як під час звичайних телефонних розмов, так і при здійсненні дзвінків по FaceTime, повідомляє ithome.

Коли з'явиться нова функція і як вона працюватиме

Інсайдери відзначають, що згідно чинному законодавству США, запис буде вважатися законним, лише якщо інша сторона повідомлена про це або під час виклику є спеціальна голосова підказка, яка повідомила співрозмовника автоматично.

З цієї причини в діалоговому вікні активації функції висвічується відповідна інформація про необхідність отримати згоду співрозмовника. Також забороняється передавати смартфон іншим особам для здійснення дзвінків з ввімкненою функцією запису.


Скріншот налаштувань нової функції iOS14

Перевірити достовірність витоку користувачі зможуть після презентації нової версії ОС, яка відбудеться на конференції для розробників WWDC 2020 року, яка запланована на 23 червня поточного року.

Теги за темою
Apple Смартфони Техно Михайло Года
Джерело матеріала
loader
loader