Подружжя з США побудували невеликі будиночки для своїх дітей: чарівні фото
Подружжя з США побудували невеликі будиночки для своїх дітей: чарівні фото

Подружжя з США побудували невеликі будиночки для своїх дітей: чарівні фото

Кожен підліток у перехідних період мріє жити окремо від батьків. Але вони не завжди можуть просто переїхати від тата з мамою. Тому подружжя з США вигадали оригінальний спосіб, як їхнім дітям дістати власне житло.

Сім'я Брінкс з Америки придбала велику ділянку, аби побудувати собі будинок, йдеться на їхній сторінці у фесбуці. Але їхні думки розділилися: тато Райан хотів великий особняк для всього сімейства, а мама Келлі – щоб їхні діти мали особистий простір і вже звикали до самостійності.

Тому подружжя пішло на компроміс та побудували великий особняк для себе та два будиночки для своїх дітей: 18-річної дочки Леннокс і 16-річного сина Броуді.

Сім'я Брінкс
Сім'я Брінкс самі створити дизайн та побудували будинки / Фото з їх фесбук-сторінки

Дитячі будиночки невеликі – близько 160 квадратних футів (50 квадратних метрів). Але підлітки відчувають себе там комфортно та вчаться самостійному життю в побуті. Також кожен будинок має спальню, вітальню, кухню, душ та санвузол. Діти створювали дизайн у своїх помешканнях самі.

Як виглядають будиночки ззовні та всередині: фото

Подружжя з США побудували невеликі будиночки для своїх дітей: чарівні фото - Фото 2 Подружжя з США побудували невеликі будиночки для своїх дітей: чарівні фото - Фото 3 Подружжя з США побудували невеликі будиночки для своїх дітей: чарівні фото - Фото 4 Подружжя з США побудували невеликі будиночки для своїх дітей: чарівні фото - Фото 5 Подружжя з США побудували невеликі будиночки для своїх дітей: чарівні фото - Фото 6 Подружжя з США побудували невеликі будиночки для своїх дітей: чарівні фото - Фото 7 Подружжя з США побудували невеликі будиночки для своїх дітей: чарівні фото - Фото 8 Подружжя з США побудували невеликі будиночки для своїх дітей: чарівні фото - Фото 9 Подружжя з США побудували невеликі будиночки для своїх дітей: чарівні фото - Фото 10 Подружжя з США побудували невеликі будиночки для своїх дітей: чарівні фото - Фото 11 Подружжя з США побудували невеликі будиночки для своїх дітей: чарівні фото - Фото 12 Подружжя з США побудували невеликі будиночки для своїх дітей: чарівні фото - Фото 13 Подружжя з США побудували невеликі будиночки для своїх дітей: чарівні фото - Фото 14 Подружжя з США побудували невеликі будиночки для своїх дітей: чарівні фото - Фото 15


Проте зараз донька Леннокс вже живе окремо та далеко від дому. Адже дівчина поступила в коледж і проводить в гуртожитку п'ять днів на тиждень, а додому приїжджає тільки на вихідні.

Додамо, що сім’я Бринксів створила ще будиночок для гостей, площею 60 квадратних метрів, який вони часом використовують для спільних посиденьок.

Теги за темою
США Будівництво Ремонт Діти і неповнолітні Сімʼя Марія Бондар
Джерело матеріала
loader
loader