Обрання запобіжного заходу Стерненку: відома дата і місце
Обрання запобіжного заходу Стерненку: відома дата і місце

Обрання запобіжного заходу Стерненку: відома дата і місце

Запобіжний захід колишньому голові одеської організації "Правого сектору" Сергію Стерненку Шевченківський районний суд Києва обиратиме 12 червня. Судове засідання відбудеться о 14:00. 

Про це активіст повідомив у своєму Facebook.

"Засідання з обрання мені запобіжного заходу призначене на завтра о 14:00 в Шевченківському районному суді м. Києва. Суддя Бугіль", - зазначив Стерненко.

Як відомо, 11 червня активісту Стерненку вручили клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту.Йому також повідомили про підозру за двома кримінальними статтями. 

Нагадаємо, пізно ввечері 24 травня 2018 року в Одесі громадський активіст Сергй Стерненко заявив, що на нього напали двоє чоловіків поблизу його дома. Під час захисту Стерненко смертельно поранив одного з нападників, другий чоловік втік. Його потім затримали, а пізніше відпустили. 

Це був вже не перший замах на життя активіста. Раніше у різних містах України активно поширювалися акції на його підтримку із хештегом #рукигетьвідСтерненка. Люди виходили на протести через те, що Стерненку найближчим часом мали оголосити підозру в умисному вбивстві.

Відео Активісту Сергію Стерненку офіційно повідомили про підозру за двома статтями

Одеського активіста Сергія Стерненка сьогодні вчергове викликали до СБУ і офіційно повідомили про підозру одразу за двома статтями: умисне вбивство і незаконне поводження зі зброєю. Чи проситимуть прокурори для Стерненка тримання під вартою, яка позиція слідства та як він сам відреагував на вручення підозри - дивіться у прямому включенні. 

Активісту Сергію Стерненку офіційно повідомили про підозру за двома статтями
Джерело матеріала
loader
loader