"Ювентус" – "Мілан": Онлайн-трансляція матчу півфіналу Кубка Італії
"Ювентус" – "Мілан": Онлайн-трансляція матчу півфіналу Кубка Італії

"Ювентус" – "Мілан": Онлайн-трансляція матчу півфіналу Кубка Італії

"Ювентус" – "Мілан". Сьогодні в Італії відбудеться довгоочікуваний камбек великого футболу: у півфіналі Кубка зіграють "Ювентус" і "Мілан". Онлайн-трансляція матчу "Ювентус" – "Мілан" розпочнеться на 112.ua о 21:30, а дивитися матч можна на каналі "Сетанта".

12 червня, 22:00
Турин, "Ювентус Стедіум"
Кубок Італії 1/2 фіналу
"Ювентус" – "Мілан" (перший матч 1:1)

Календар цього дивного карантинного сезону виявився безжальним для клубів. Після майже трьох місяців без футболу "Юве" та "Мілан" без розкачки одразу ж зіграють матч-відповідь півфіналу Кубка, результат якого може бути вкрай важливим. І така ситуація все-таки на руку "Мілану", який завдяки бажанню прагнення може зрівняти шанси в протистоянні з "Юве", у якого просто кращий підбір гравців.

Тим паче що в Турині не допоможуть "Мілану" Златан Ібрагімович, Люка Ернандес і Самуель Кастільєхо. У "Ювентуса" проблем менше, хоча можуть і не зіграти Гонсало Ігуаїн, Аарон Ремзі та Джорджо К'єлліні.

Особисті зустрічі:

189 матчів було зіграно в одному з головних протистоянь Італії. 75 разів вигравав "Ювентус", 49 перемог на рахунку "Мілана". Крім останнього поєдинку в Кубку "Мілан" 9 разів поспіль програв туринцям. Перший матч півфіналу відбувся ще в лютому. Тоді "Мілан" забив першим, але залишився вдесятьох і пропустив у доданий час.

Прогноз 112.ua: 2:1

Теги за темою
футбол Ювентус
Джерело матеріала
loader
loader