У лісі знайшли застреленим впливового поліцейського
У лісі знайшли застреленим впливового поліцейського

У лісі знайшли застреленим впливового поліцейського

У лісі поблизу села Ковалівка Полтавської області біля автомобіля Opel знайшли застреленого чоловіка 12 червня.Загиблим виявився Ігор Компанієць – впливовий поліцейський, який відповідав за всі закупівлі в полтавській обласній поліції. Біля чоловіка була його мисливська зброя, пише "Полтавщина".На час смерті правоохоронець був у відпустці. Обставини трагедії з'ясовують. Першочергова версія – це самогубство, проте вбивства теж не відкидають.Компанієць – начальник Управління логістики та матеріально-технічного забезпечення ГУНП у Полтавській області. Також він був членом тендерного комітету обласного главку.
4 роки тому проти Компанійця відкрили кримінальне провадження. - підозрювали у розкраданні пального на 1 млн грн. У його котеджі, який був оформлений на тещу, провели обшуки, інформує телеграм-канал TEZA.

У 2017 році прокуратура закрила справу. Вилучене під час обшуків, зокрема – гроші, алкоголь та колекцію зброї, повернули.У Києві підполковника Служби безпеки України виявили мертвим у ванній власної квартири. Тіло знайшли, коли чоловік не з'явився на роботі. Попередньо, він порізав собі вени.Відомо, що загиблий виконував обов'язки консультанта-експерта з оперативних питань 1-го відділу 3-го управління Головного управління контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері економічної безпеки СБУ.

Джерело матеріала
loader
loader