На Закарпатті через сильні зливи обвалився міст
На Закарпатті через сильні зливи обвалився міст

На Закарпатті через сильні зливи обвалився міст

У Закарпатській області біля села Лубня в Великоберезнянському районі обвалився міст, що на шляху до польського кордону. 

Про це у Facebook повідомив голова Закарпатської обласної державної адміністрації Олексій Петров.

"Його необхідно відновити. Це важливий інфраструктурний об'єкт. Адже міст стоїть на дорозі, яка веде до пункту пропуску Лубня- Волосате. Від його відновлення залежить розвиток туризму та транскордонного співробітництва в регіоні", - наголосив очільник області. 

Міст довгий час перебував в аварійному стані, повідомляє "Сегодня". Переправу планували відремонтувати вже через місяць: було розроблено план і кошторис реконструкції. Утім,  через сильні зливи міст підмило, а тому він обвалився.

Як повідомлялося, Закарпаття затопило через потужні зливи. Найбільше постраждали Ужгород та Рахівський район. У селі Верхнє Водяне підтоплені десятки будинків, затоплені городи, дороги перетворилися на річки. В Ужгороді вода подекуди сягала до пояса. Затоплено кілька вулиць. 

Відео Потужні зливи і сильні пориви вітру накоїли лиха у всій Україні

На столичній Солом'яні дерево впало і травмувало дівчину, яка ішла вулицею. Відео, як медики та перехожі надають постраждалій першу  допомогу, записали очевидці. Дівчину шпиталізували. А у Дніпрі через потужний вітер та сильну зливу дерева падали на припарковані авто та проїжджу частину. Інформації про постраждалих немає.  

Потужні зливи і сильні пориви вітру накоїли лиха у всій Україні

 

Джерело матеріала
loader
loader