Секс втрьох: Джонні Депп розповів, з ким переспали Ілон Маск та Ембер Герд в його будинку
Секс втрьох: Джонні Депп розповів, з ким переспали Ілон Маск та Ембер Герд в його будинку

Секс втрьох: Джонні Депп розповів, з ким переспали Ілон Маск та Ембер Герд в його будинку

Незважаючи на геніальні винаходи мільярдера Ілона Маска, його особисте життя постійно обростає новими плітками та подробицями. Колишній чоловік Ембер Герд – Джонні Депп, який звинувачував актрису у зраді з винахідником, поділився новими інтимними подробицями коханців.

Вже протягом останніх кількох років скандал між експодружжям – Деппом та Герд – не вщухає. Жінка тривалий час звинувачувала його у домашньому насильстві, в той час як актор подавав зустрічні позиви щодо наклепу на нього. Також Джонні Депп оприлюднювавв мережі відеоролики, які фіксували позашлюбні стосунки Ембер зі знаменитим інженером Ілоном Маском.

Тепер же Депп у своєму позові додав цікаву деталь, яка спантеличила усіх фанатів. За його словами, ще до розлучення з Ембер у неї був секс утрьох, в якому брали участь вона, Ілон Маск та знаменита британська модель-бісексуалка Кара Делевінь. Таку інформацію він отримав начебто від близької подруги Ембер Герд. Про це повідомили у The Daily Mail. За його словами, сталось це наприкінці 2016 року в пентгаусі актора у Лос-Анджелесі.

 

Кіноактор вже подав документ з вимогою, що Ілон Маск передав будь-які листування чи розмови з Герд, які вони мали з моменту непорозуміння у стосунках Депп та Герд у травні 2016 року. "Кара також може бути змушена дати свідчення – будь-яка сторона. Це безперечно можливо. В цьому випадку може статися майже все", – повідомив інсайдер видання.

Кандидат на Оскар, 57 років, уже подав документи з вимогою, щоб Маск і актор Джеймс Франко передавали будь-які повідомлення, електронні листи або розмови, які вони мали з Херд, під час їх розколу в травні 2016 року.

Що відомо про розлучення Джонні Деппа та Ембер Герд?

Варто додати, що сама ж Ембер Герд офіційно оголосила про свій роман з Маском лише після новин про розлучення. Однак Депп переконаний і має докази, що все відбувалось ще під час їхнього шлюбу. Нагадаємо, що актори зіграли весілля у 2015 році, а вже через півтори роки Ембер подала на розлучення, звинувативши його у домашньому насильстві. Тривалий час у Голлівуді вірили заявам акторки, але після того, як Депп взяв справу у свої руки, він надав чимало доказів у зворотньому – що вона сама неодноразово піднімала на нього руку, а всі побої на собі сфабрикувала. Нещодавно четверо адвокатів Герд відмовились захищати у суді її сторону, назвавши це "дорогою логістикою для актриси в час карантину". Хоча західні журналісти переконані, що Ембер бреше, тому не хочуть псувати свою репутацію її справою. Якщо Ембер Герд програє, то їй загрожує 12 років тюремного ув'язнення.

Теги за темою
Ілон Маск Стиль життя Надія Біленко Еротика
Джерело матеріала
loader
loader