Фейсбук видалив допис Трампа за використання нацистської символіки
Фейсбук видалив допис Трампа за використання нацистської символіки

Фейсбук видалив допис Трампа за використання нацистської символіки

Компанія Facebook 18 червня видалила рекламу передвиборного штабу президента Дональда Трампа, адже та містила символ, який використовували в нацистській Німеччині. Про це повідомляє The New York Times

"Публікації порушують правила соцмережі "проти організованої ненависті"", - зазначає видання із посиланням на представництво Facebook.

На банерах офіційних сторінок президента, а також віце-президента Майка Пенса було сказано: "Небезпечні шайки ліворадикальних груп шастають нашими вулицями, спричиняючи повний хаос".

Нижче під цим текстом був зображений червоний трикутник – у нацистських концтаборах такий знак нашивався на уніформу політичних в'язнів, зокрема комуністів.

Реклама встигла набрати понад мільйон переглядів на сторінках Трампа та віце-президента Майка Пенса. 

59 вибори президента США заплановані на 3 листопада. Основними кандидатами є чинний президент (Республіканська партія) та Джо Байден (Демократична партія).

Як повідомлялося у травні 2020, Трамп підписав указ про регулювання діяльності соціальних мереж, звинувативши їх в цензурі. Він заявив, що при наявності юридичних підстав готовий зовсім закрити Twitter. Це реакція Трампа на те, що Twitter виділив одне з повідомлень президента як таке, що імовірно містить неправду і розмістив під ним попереджувальний значок з посиланням на статтю, в якій підтверджувалося, що президент США збрехав.

Теги за темою
Дональд Трамп Facebook
Джерело матеріала
loader
loader