В шести районах та одному місті Одеської області посилили карантин
В шести районах та одному місті Одеської області посилили карантин

В шести районах та одному місті Одеської області посилили карантин

В одному місті та п'яти районах Одеської області влада посилила карантин через зростання захворюваності на коронавірус.

Про це під час брифінгу заявив головний санітарний лікар Одеської області Віталій Гончаров.

Йдеться про місто Ізмаїл, а також про Ананьївський, Болградський, Ізмаїльський, Лиманський та Татарбунарський райони.

За словами Гончарова, місцева комісія з надзвичайних ситуацій вирішила ввести більш жорсткий карантин на зазначених шести територіях. Посилення пов'язано з високим рівнем захворюваності. "Це ринки, це пересування громадського транспорту, це певні обмеження щодо лікувальних закладах", - зазначив Гончаров.

Головний санлікар Одеської області наголосив: зростання захворюваності пов'язано з тим, що люди перестали дотримуватися карантинних обмежень та протиепідемічних заходів.

Слід зауважити, що станом на ранок 19 червня 2020 року в Одеській області лабораторно підтверджено 1202 випадки COVID-19. З них 298 осіб - це жителі Одеси.

Як повідомлялося, в Україні станом на 19 червня виявили 34 984 випадки коронавірусу. Від початку пандемії померло 985 людей. За останню добу зафіксували 921 новий випадок. Кількість одужалих сягнула вже 16 033.

Відео Наближаємося до тисячі: в Україні за добу виявлено 921 новий випадок коронавірусу

За останню добу в Україні підтвердили 921 новий випадок інфікування коронавірусом. Це новий антирекорд. Також згідно добової статистики, 19 пацієнтів померли, 586 - одужали. Найбільший приріст недужих у Львівській та Рівненській областях. Через зростання захворюваності у МОЗ знов згадали про перспективи повернення до жорсткого карантину в окремих регіонах. А поведінку українців, що ігнорують карантинні обмеження, керівник відомства порівняв із анархією.    

Наближаємося до тисячі: в Україні за добу виявлено 921 новий випадок коронавірусу

 

Джерело матеріала
loader
loader