Покусав та вдарив в обличчя: у Львові п'яний водій BMW накинувся на поліцейських
Покусав та вдарив в обличчя: у Львові п'яний водій BMW накинувся на поліцейських

Покусав та вдарив в обличчя: у Львові п'яний водій BMW накинувся на поліцейських

П'яний водій BMW накинувся на двох поліцейських: одного правоохоронця вдарив в обличчя, а іншого - покусав. Подія трапилася сьогодні, 19 червня, на вулиці Караджича у Львові.

Про це повідомляє пресслужба Патрульної поліції Львівської області у Facebook.

"Сьогодні близько шостої години на вулиці Караджича патрульні зупинили автомобіль BMW, водій якого мав ознаки сильного алкогольного сп'яніння. У салоні, під кермом, лежала одна порожня пляшка з-під алкоголю і одна закоркована", - йдеться у повідомленні.

Поліцейські запропонували чоловікові пройти перевірку на вміст в організмі алкоголю, однак той відмовився і почав поводитися агресивно, зазначають правоохоронці. 

"33-річний львів'янин під час затримання чинив опір і вкусив поліцейського за руку, а другого вдарив головою в обличчя. Чоловіка супроводили у відділ поліції", - йдеться у повідомленні.

Поліцейські звернулися за медичною допомогою.

На порушника склали адмінпротокол за кермування автомобілем у стані алкогольного сп'яніння.

Окрім того, чоловікові загрожує відповідальність за ст.2 ст. 345 (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

 

Нетверезий, агресивний водій вкусив патрульного за руку + статистика за ніч Сьогодні близько 6-ї години, на вулиці...

Опубліковано Патрульна поліція Львівської області Пʼятниця, 19 червня 2020 р.

Нагадаємо, у п'ятницю, 19 червня, на Запорізькому шосе у Дніпрі застрелили 26-річного поліцейського, коли він виконував службові обов'язки. Від отриманих травм правоохоронець помер на місці. 

Джерело матеріала
loader
loader