Коронавірусом заразилися курсанти Національної академії СБУ
Коронавірусом заразилися курсанти Національної академії СБУ

Коронавірусом заразилися курсанти Національної академії СБУ

У курсантів Національної академії Служби безпеки України виявили коронавірус. Стан хворих майбутніх силовиків задовільний, їх ізолювали. В Академії проводиться додаткове тестування.

Про це повідомили у СБУ, передає "Інтерфакс-Україна".

Найпершим заразився один із курсантів нібито після спілкування з рідними. В його однокурсників, які контактували з ним, також виявлено коронавірус СOVID-19. Усі вони ізольовані. Усіх інших курсантів також додатково тестують. Їх відправили на обсервацію.

Як зазначається, стан здоров'я хворих курсантів - задовільний, ускладнень жодних немає.

"Ситуація перебуває під контролем керівництва СБУ. Дотримання вимог обсервації і постійний медичний моніторинг забезпечують фахівці Військово-медичного управління СБУ. В Академії посилено контроль за дотриманням масочного режиму, соціального дистанціювання, проводиться безконтактний температурний скринінг, дезинфекція та бактерицидне опромінення приміщень", - сказали в СБУ.

У СБУ не назвали точну кількість інфікованих курсантів. У Мережі є інформація про 27 інфікованих, однак ця інформація не підтверджена.

Нагадаємо, в Україні станом на 19 червня виявили 34 984 випадки коронавірусу.Від початку пандемії померло 985 людей. За останню добу зафіксували 921 новий випадок. Кількість одужалих сягнула вже 16 033.

Днем раніше, 18 червня МОЗ звітувало про 829 нових випадків, 23 смерті та 594 пацієнтів, які за добу одужали. 

Відео Наближаємося до тисячі: в Україні за добу виявлено 921 новий випадок коронавірусу

За останню добу в Україні підтвердили 921 новий випадок інфікування коронавірусом. Це новий антирекорд. Також згідно добової статистики, 19 пацієнтів померли, 586 - одужали. Найбільший приріст недужих у Львівській та Рівненській областях. Через зростання захворюваності у МОЗ знов згадали про перспективи повернення до жорсткого карантину в окремих регіонах. А поведінку українців, що ігнорують карантинні обмеження, керівник відомства порівняв із анархією.    

Наближаємося до тисячі: в Україні за добу виявлено 921 новий випадок коронавірусу
Джерело матеріала
loader
loader