Зірку фільму "Винні зірки" Енсела Елгорта звинуватили в зґвалтуванні неповнолітньої
Зірку фільму "Винні зірки" Енсела Елгорта звинуватили в зґвалтуванні неповнолітньої

Зірку фільму "Винні зірки" Енсела Елгорта звинуватили в зґвалтуванні неповнолітньої

26-річного американського актора звинуватили в сексуальному насильстві над неповнолітньою дівчиною. Жертва не стала розкривати своє ім'я, проте зізналася, що Енсел Елгорт зґвалтував її шість років тому в 17-річному віці.

Про звинувачення голлівудського актора повідомляє видання Daily Mail. Дівчина, яка не стала оголошувати своє справжнє ім'я та представилася як Габбі, оприлюднила шокуючі подробиці в твіттері за шість років після інциденту. Вона зізналася, що їхнє спілкування з Енселом Елгортом зав'язалося напередодні її 17-річчя в додатку Snapchat. 

Зірка фільмів "Винні зірки" та "На драйві" під час першого побачення, яке відбулося після тривалої переписки в мережі, зґвалтував неповнолітню Габбі. Вона зізналася, що Енсел Елгорт змусив її до сексу попри те, що вона ридала від болі й просила цього не робити. Проте актор наполягав на своєму зі словами: "Нам потрібно зламати тебе". 

Він не запитав мене, чи хочу я припинити займатися сексом, знаючи, що це мій перший раз, я ридала від болю і не хотіла цього робити,
– розповіла дівчина.

Зірку фільму "Винні зірки" Енсела Елгорта звинуватили в зґвалтуванні неповнолітньої - Фото 1
Енсел Елгорт з дівчиною Габбі / Фото Daily Mail

Після цього інциденту Енсел Елгорт пропонував жертві близькість втрьох з її неповнолітніми друзями. Габбі переконує, що цей досвід став для неї справжньою травмою й змусив подумати, що саме таким і повинен бути секс. Вона зізналася, що зараз проходить терапію й лікує посттравматичний стресовий розлад та бореться з нападами паніки. 

Дівчина пояснила, що не розповідала про зґвалтування раніше через погрози актора, адже цей інцидент міг зруйнувати його кар'єру. Сам Енсел Елгорт наразі жодним чином не відреагував на скандал. 

 

Теги за темою
Стиль життя Голлівуд Марина Джура
Джерело матеріала
loader
loader