Чотири пенальті та вилучення: "Динамо" під зливою вимучило перемогу над "Колосом"
Чотири пенальті та вилучення: "Динамо" під зливою вимучило перемогу над "Колосом"

Чотири пенальті та вилучення: "Динамо" під зливою вимучило перемогу над "Колосом"

"Динамо" у заключному матчі 27-го туру української Прем’єр-ліги здолало "Колос".  Гра відбулася у Києві на "Олімпійському" і завершилася перемогою підопічних Олексія Михайличенка з рахунком 2:1.

У першому таймі команди показали рівний футбол, де було багато боротьби і обмаль гольових моментів. Гравцям довелося зважати на тяжкі погодні умови, протягом всього матчу у столиці йшла страшенна злива.

Після перерви "Колос" несподівано затиснув іменитого суперника у його штрафному майданчику і отримав чудову нагоду відкрити рахунок у зустрічі - Денис Попов зіграв рукою у карній зоні.

Головний арбітр Сергій Бойко вказав на 11-метрову позначку, але півзахисник ковалівців Андрій Богданов не зумів переграти Георгій Бущана - воротар "Динамо" стрибнув у правий нижній кут і потягнув пенальті.

Відео Динамо - Колос - 0:0. Відео незабитого голу Богданова з пенальті

Чемпіонат України 2019/2020. УПЛ. 27 тур. Динамо - Колос - 0:0. Відео незабитого голу Богданова з пенальті на 53 хвилині матчу.  

Динамо - Колос - 0:0. Відео незабитого голу Богданова з пенальті

Кияни організували відповідь через 10 хвилин. Кирило Петров сфолив проти Беньяміна Вербича, який намагався замкнути подачу з правого флангу. Рефері показав гравцю "Колоса" другу жовту картку та призначив пенальті у ворота ковалівського клубу.

Реалізувати 11-метровий взявся Віктор Циганков та холоднокровно пробив у правий нижній кут - 1:0.

Відео Динамо - Колос - 1:0. Відео голу Циганкова з пенальті

Чемпіонат України 2019/2020. УПЛ. 27 тур. Динамо - Колос - 1:0. Відео голу Циганкова з пенальті на 64 хвилині матчу.  

Динамо - Колос - 1:0. Відео голу Циганкова з пенальті

Залишившись у чисельній меншості, "Колос" не посипався і продовжив атакувати на ворота "Динамо". На 68-й хвилині підопічні Руслана Костишина отримали право пробити другий пенальті у ворота киян - Олега Ільїна збили біля кута штрафного майданчика.

Цього разу до м’яча підійшов ісландський нападник Арні Вільхамссон та пробив Бущана з позначки.

Відео Динамо - Колос - 1:1. Відео голу Вільхальмссона з пенальті

Чемпіонат України 2019/2020. УПЛ. 27 тур. Динамо - Колос - 1:1. Відео голу Вільхальмссона з пенальті на 69 хвилині матчу.  

Динамо - Колос - 1:1. Відео голу Вільхальмссона з пенальті

Невдовзі головний арбітр Сергій Бойко знову пішов дивитися VAR на предмет призначення пенальті - Вербич впав на газон у боротьбі з Гавришем. Після тривалих консультацій з асистентами рефері ухвалив рішення не призначати одинадцятиметровий.

Відео Динамо - Колос - 1:1. Відео непризначеного пенальті після перегляду VAR

Чемпіонат України 2019/2020. УПЛ. 27 тур. Динамо - Колос - 1:1. Відео голу непризначеного пенальті після перегляду VAR на 76 хвилині матчу.  

Динамо - Колос - 1:1. Відео непризначеного пенальті після перегляду VAR

Однак, це був ще далеко не кінець. На 86-й хвилині Бойко таки призначив четвертий пенальті у цьому матчі - Єфремова сфолив проти Де Пени в центрі воротарського. Сам постраждалий ударом у правий нижній кут приніс "Динамо" перемогу - 2:1.

 

Відео Динамо - Колос - 2:1. Відео голу Де Пени з пенальті

Чемпіонат України 2019/2020. УПЛ. 27 тур. Динамо - Колос - 2:1. Відео голу Де Пени з пенальті на 87 хвилині матчу.  

Динамо - Колос - 2:1. Відео голу Де Пени з пенальті
Джерело матеріала
loader
loader