Південна Корея заявила про другу хвилю коронавірусу
Південна Корея заявила про другу хвилю коронавірусу

Південна Корея заявила про другу хвилю коронавірусу

У Південній Кореї оголосили про другу хвилю захворюваності Covid-19 у країні. Про це заявила директор південнокорейського центру контролю і профілактики захворювань Юнга Юн Кена, передає The Korea Herald.

"За словами директора Корейського центру з контролю і профілактики захворювань Юнга Юн Кена, друга хвиля нового коронавіруса вже вразила Південну Корею, а Сеул є епіцентром", - йдеться в повідомленні.

На думку директора південнокорейського центру контролю і профілактики захворювань, зростання числа нових випадків пов'язаний із збільшенням активності громадян у святкові дні на початку травня.

Також Юнга Юн Кена закликала громадян дотримуватися соціальну дистанцію, оскільки друга хвиля може початися по всій країні вже зараз, а не восени або взимку, як прогнозувалося раніше. І зазначила, що мета влади полягає в тому, щоб контролювати нові спалахи захворюваності в країні до моменту, поки не з'являться вакцина або ліки від коронавирусной інфекції COVID-19.

За даними worldometers, з початку пандемії, в Південній Кореї зафіксували 12 484 випадки захворювання коронавірусом, з них 281 з летальним результатом.

Теги за темою
епідемія коронавірусу
Джерело матеріала
loader
loader