Діджитал футбол дістався України: "Шахтар" віртуально поверне уболівальників на трибуни
Діджитал футбол дістався України: "Шахтар" віртуально поверне уболівальників на трибуни

Діджитал футбол дістався України: "Шахтар" віртуально поверне уболівальників на трибуни

Донецький "Шахтар", який минулими вихідними дочасно став чемпіоном України-2019/20, готує цікаву акцію для своїх уболівальників.

МОЗ поки що забороняє проводити матчі Прем’єр-ліги з фанатами на трибунах, але "гірники" вирішили перейняти європейський досвід та повернути глядачів на стадіон віртуально.

Поєдинок 28-го туру УПЛ "Шахтар" - "Зоря" фанати зможуть відвідати за допомогою трансляції в Zoom на величезних екранах, встановлених в чаші стадіону НСК "Олімпійський". Крім того, вболівальники візьмуть участь в церемонії нагородження команди золотими медалями.

Щоб потрапити в трансляцію, необхідно зареєструватися в спеціальному чаті і отримати посилання на Zoom-трансляцію поєдинку.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ФК «Шахтар» і @parimatch.ukraine дарують уболівальникам унікальну нагоду привітати чемпіонів на матчі із «Зорею» 27 червня. ⠀ Переходьте за посиланням у сторіс або в описі профілю та реєструйтеся. Чекаємо на вас о 19:00! ⠀ ФК «Шахтер» и @parimatch.ukraine дарят болельщикам уникальную возможность поздравить чемпионов на матче с «Зарей» 27 июня. ⠀ Переходите по ссылке в сторис или описании профиля и регистрируйтесь. Ждем вас в 19:00! ⠀ FC Shakhtar and @parimatch.ukraine give fans a unique opportunity to congratulate the Champions at the match against Zorya on June 27. ⠀ Follow the link in the stories or in the profile and register. We look forward to getting in touch with you at 19:00! ⠀ #ШахтерЧемпион #ShakhtarChampions #ШахтарЧемпіон #Шахтар #Shakhtar #FCShakhtar #Шахтер #FCSD #Україна #Ukraine #Украина #football #футбол #Донецьк #Donetsk #Донецк #Харків #Kharkov #Харьков #Киев #Kyiv #Київ #Львів #Lviv #Львов #УПЛ #UPL #ПремьерЛига #PremierLeague #Чемпионы

Допис, поширений FC Shakhtar Donetsk (@fcshakhtar)

Нагадаємо, вперше таке футбольне ноу-хау застосували під час матчу Чемпіонату Данії "Орхус" - "Рандерс". Після цього технологія прижилася в інших країнах Європи.

Орхус діджитал футбол
twitter.com/brfootball
Орхус діджитал футбол
twitter.com/brfootball
Манчестер Сіті - Арсенал Лондон
Associated Press

Зустріч "Шахтар" - "Зоря" відбудеться у суботу, 27 червня, стартовий свисток пролунає о 19:30.

  • Команда Луїша Каштру стала недосяжною для конкурентів у турнірній таблиці УПЛ після перемоги над "Олександрією". За 5 турів до кінця чемпіонату "гірники" випереджають "Динамо", яке йде другим, на 16 очок.
     
  • "Зоря" поступається киянам трьома пунктами та не втрачає надії поборотися за срібні медалі та путівку у кваліфікаційний раунд Ліги чемпіонів.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ УПЛ ПІСЛЯ 27 ТУРУ 

УПЛ таблиця після 27 туру
УПЛ
Джерело матеріала
loader
loader