Михайло Єфремов хоче всиновити дітей загиблого через нього водія – адвокат
Михайло Єфремов хоче всиновити дітей загиблого через нього водія – адвокат

Михайло Єфремов хоче всиновити дітей загиблого через нього водія – адвокат

Російський актор Михайло Єфремов сильно переживає через ДТП, яку влаштував 8 червня у центрі Москви.

Актор повністю готовий нести покарання і навіть готовий всиновити дітей загиблого через нього водія вантажівки. Про це "Эху Москвы" розповів адвокат актора Ельман Пашаєв.

Реально людина готова нести покарання. Людина готова максимально допомогти дітям. Він готовий їх навіть як усиновити, щоб їм забезпечити гідне життя. Ось вам чесно, щиро кажу. На жаль, певні люди не дають можливість
сказав Пашаєв

Читайте також: Михайло Єфремов після смертельної ДТП відмовляється їсти і погано почувається

Разом з тим адвокат Єфремова наголосив, що актор від самого початку наполягав, аби його відправили до СІЗО.

Довелося мені дуже з ним жорстко розмовляти. Так, він хотів у СІЗО. Мені здається, йому здавалося, що морально йому буде легше, тому що загинула людина. Він каже: "Я готовий нести покарання"
пояснив адвокат

За словами Пашаєва, Єфремов ніколи не зловживав алкоголем і випивав лише у святкові дні. Та й ніколи не притягувався навіть до адміністративної відповідальності. У нього порушення були тільки за парковку.

Йому близький друг дзвонив з України. Він знаходиться в Україні, не може приїхати, тому що кордон закритий. Мати його дружини, тобто теща, перебувала в той момент в лікарні. І він просив його, що вона в передсмертному стані, він виїхав туди, допоміг їй наймати кращих лікарів. Ви ж знаєте, тоді було 7-8 число, було православне свято, пандемія. Людина сиділа вдома, випивала, відпочивала. Коли дзвонив йому його друг, розумієте, ще, напевно, і алкоголь подіяв. Він, видно, не подумав, що напідпитку за кермом не можна сидіти. Оскільки його друг йому сказав, що теща в передсмертному стані - ось, видно, що підштовхнуло
сказав про фатальний день Пашаєв

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що після смертельної ДТП Михайла Єфремова почали позбавляти роботи. Так, актора виріжуть з серіалу, який почали знімати з ним до пандемії.

Джерело матеріала
loader