Зґвалтованій в Кагарлику дівчині надали цілодобову охорону
Зґвалтованій в Кагарлику дівчині надали цілодобову охорону

Зґвалтованій в Кагарлику дівчині надали цілодобову охорону

Потерпілу дівчину, яку зґвалтували в Кагарлику, поліція Київської області взяла під цілодобову охорону. У будинку постраждалоївстановили тривожну кнопку виклику правоохоронців.

Про це повідомила речниця столичної поліції Віталіна Грохольська у коментарі виданню "РБК-Україна".

Співробітники поліції забезпечують охорону як за місцем проживання потерпілої Нелі, так і поза ним. Крім того, у її будинку на випадок надзвичайної ситуації обладнали тривожну кнопку виклику копів.

"Організація забезпечення - на полку поліції особливого призначення Київської області. Цілодобова охорона надана від сьогоднішнього дня... Крім того, управління поліції обладнало житло потерпілої тривожною кнопкою. Жінка може натиснути кнопку і викликати поліцію в разі небезпеки. Ця кнопка виведена на телефон "102". В разі чого, буде реагувати. Кнопка це для форс-мажору. А так, вони постійно присутні і вдень, і вночі", - сказала прессекретарка поліції Київської області.

Нагадаємо:

  • У місті Кагарлик Київської області 25 травня внутрішня безпека Нацполіції затримала двох поліцейськихмісцевого відділення за підозрою у зґвалтуванні 25-річної дівчини.
  •  У Державному бюро розслідувань розпочали розслідування та оголосили підозру 29-річному оперативнику Сергію Сулимі та 35-річному начальнику сектору кримінальної поліції відділення Миколі Кузіву.
  •  26 травня обом поліцейським обрали запобіжний захід на два місяці у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.
  • 22 червня Апеляційний суд м. Києва розглянув апеляційні скарги адвокатів підозрюваних щодо зміни запобіжного заходу і ухвалив рішення залишити колишніх копів під вартою.

Відео Жертва зґвалтування поліцейськими в Кагарлику боїться за своє життя

Нелі Погребіцькій, жертві зґвалтування поліцейськими в Кагарлику, пообіцяли на дати цілодобову охорону. Дівчині погрожують, тож вона боїться за своє життя. Про це заявили сьогодні на прес-конференції адвокати Нелі. А сама вона вперше з’явилася на людях після того, що з нею сталося місяць тому. Проте, сама Неля не розмовляла, за неї говорили захисники. Вони й повідомили - життю дівчини - вже через своїх адвокатів - погрожують її кати. У ніч проти 24 травня в Кагарлицькому відділку поліції дівчину били і ґвалтували впродовж 9 годин. Жертва вказала на двох поліцейських - Миколу Кузіва та Сергія Сулиму - вони зараз у СІЗО.

Жертва зґвалтування поліцейськими в Кагарлику боїться за своє життя
Джерело матеріала
loader
loader