Нардеп від "Слуги народу" у формі репу розповів подробиці про "молодіжний закон"
Нардеп від "Слуги народу" у формі репу розповів подробиці про "молодіжний закон"

Нардеп від "Слуги народу" у формі репу розповів подробиці про "молодіжний закон"

Народний депутат від фракції "Слуга народу" Олександр Санченко зачитав реп про зареєстрований днями в парламенті законопроект №3718 "Про основи молодіжної політики". Про це повідомив сам Санченко на своїй сторінці у Facebook.

"Принцип, який ми в законі виллємо золоті, буде принцип: жодне рішення для молоді не буде без молоді. Другий принцип, який ми обрали — розвиток молодіжних центрів на рівні держави. Третій пункт — український молодіжний фонд, щоб всі, хто робить зміни, не ховалися, як Джеймс Бонд. Молодь зможе взяти грант на добрі справи — це буде хороша інвестиція від нашої держави", - розповідає Санченко речитативом про законопроект.

Серед проблем, які існують сьогодні перед Україною, це міграція, робота, доступне житло. І ці проблеми потрібно вирішити, оскільки в країні ще треба жити майбутнім поколінням, а в руках у молоді — наше майбутнє, зазначає у пісні нардеп.

А приспів був такий: "3718, 3718! Гарні закони повинні прийматися. 3718, 3718! Гарні закони повинні прийматися".

Чому Санченко вирішив заспівати пісню про документ, він пояснив просто — молодіжний закон потребує молодіжної подачі.

Народні депутати від фракції "Слуга народу" зареєстрували законопроект №3718 "Про основні засади молодіжної політики" 25 червня. Інициатором законопроекту №3718 виступив народний депутат від "Слуги народу" Олександр Санченко - громадський активіст, засновник молодіжних організацій.



Теги за темою
Законопроект
Джерело матеріала
Згадувані персони
loader
loader