У Рівному поліцейська на Nissan травмувала двох пішоходок
У Рівному поліцейська на Nissan травмувала двох пішоходок

У Рівному поліцейська на Nissan травмувала двох пішоходок

У Рівному старша слідча слідчого управління поліції області скоїла наїзд на двох пішоходок. Вони отримали травми. Поліціянтка, імовірно, перебувала за кермом п'яною.

Про це повідомляють у поліції.

Як з'ясувалося, 31-річна поліцейська, 26 червня виїжджаючи автомобілем Nissan заднім ходом наїхала на двох жінок, які йшли вулицею. У результаті аварії, у 33-річної постраждалої діагностували забої колін, а у 28-річної - забій спини.

Слідчі кажуть, що винуватиця ДТП керувала автівкою за зовнішніми ознаками у стані алкогольного сп’яніння. Однак поліцейська відмовилася проходити тест на вміст алкоголю в крові.

Місцеве видання "Все" повідомляє, що нібито поліціянтка вже не вперше скоює ДТП. Так, буцімто у червні 2018 в Рівному, керуючи Toyota Camry, водійка врізалася в стовп. Тоді постраждала вона і пасажирка, яка перебувала в автомобілі. У суді тоді не було доведено, що водійка була в стані алкогольного сп’яніння.

Наразі на неї складено адміністративний протокол, а також розпочато службове розслідування. За його результатами винуватицю ДТП обіцяють звільнити. Таке ж покарання нібито чекає на її безпосереднього керівника, а а керівника відділу, де працювала поліцейська – притягнуть до дисциплінарної відповідальності.

Нагадаємо, Київській області нетверезий водій на узбіччізбив дитину. 13-річну велосипедистку із травмами доставили до у реанімації. Порушника затримали, під час перевірки на алкогольне сп’яніння – алкотестер зафіксував 2,7 проміле.

Джерело матеріала
loader
loader