В Чернівецькій області послаблять карантин: відновлять транспортне сполучення
В Чернівецькій області послаблять карантин: відновлять транспортне сполучення

В Чернівецькій області послаблять карантин: відновлять транспортне сполучення

З 1 липня у Чернівецькій області знімуть деякі карантинні обмеження, зокрема відновлять внутрішньообласне транспортне сполучення. Про це повідомляє Чернівецька обласна державна адміністрація на своїй сторінці у Facebook.

"На Буковині із 1 липня буде відновлено внутрішньообласне сполучення. Відповідне рішення ухвалила обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій", - йдеться у повідомленні.

Також уточнюється, що при цьому у транспорті мають бути заповнені лише сидячі місця, а пасажири повинні їхати в масках. У транспорті проводитимуть температурний скринінг.

"Крім того, буде дозволено роботу спортзалів та ресторанів, за умови, що у приміщенні перебуватимуть не більше 10 осіб. Із 1 липня відкриються стадіони та спортивні майданчики. Також дозволять проведення індивідуальних і групових тренувань (до 10 осіб) на відкритому повітрі", - додають в ОДА.

У прес-службі уточнюють, що раніше Кабінет міністрів України зарахував Чернівецьку область до переліку областей, у яких можливе послаблення карантинних обмежень.

Нагадаємо, станом на ранок 29 червня, в Україні зафіксовано 43 тис. 628 випадків зараження коронавірусом. За добу в країні зафіксовано 646 нових випадків інфікування. З початку пандемії в країні зареєстровано 1 147 летальних випадків.

 
Теги за темою
Коронавірус в Україні Карантин епідемія коронавірусу Чернівецька область
Джерело матеріала
loader
loader