На Тернопільщині жінка напала та жорстоко побила лікаря "швидкої"
На Тернопільщині жінка напала та жорстоко побила лікаря "швидкої"

На Тернопільщині жінка напала та жорстоко побила лікаря "швидкої"

Черговий напад на медичного працівника стався цього разу на Тернопільщині. 42-річна мешканка Підволочиська викликала "швидку" для своєї подруги. Коли лікарі приїхали, жінка напала на фельдшера.

Відомо, що жінка була у нетверезому стані та раніше її вже неодноразово затримувала поліція. Про це повідомляє Нацполіція у Тернопільській області.

Сам лікар "швидкої" звернувся до поліції та заявив, що під час виїзду на виклик 42-річна жінка жбурляла у фельдшера недопалками, ображала й вдарила його у живіт.

Правоохоронці встановили, що підозрювана випивала з приятелькою, раптом подрузі стало зле і вона викликала "швидку". Коли приїхали медпрацівники, жінка почала конфліктувати.

Дебоширкою виявилася місцева мешканка 1978 року народження. Жінка неодноразово потрапляла в поле зору правоохоронців. Тепер жительці краю доведеться відповісти перед законом за статтею 296 про хуліганство, 
– зазначили у поліції.

Якщо провину жінки доведуть, то їй загрожує:

  • штраф від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів, а це від 8 500 до 17 000 гривень;
  • до шести місяців арешту;
  • до п'яти років обмеження волі.

В Україні почастішали напади на лікарів

  • Біля Тячева на Закарпатті компанія з приблизно 10 молодиків накинулася на лікарярайонної лікарні Василя Копинця. За словами медика, зловмисники були напідпитку або під впливом якихось речовин.
  • У Львові проти ночі на 28 червня 7 нетверезих мешканців міста напали на бригаду швидкої допомоги. Молоді люди у стані алкогольного сп’яніння поводились неадекватно, нецензурно лаялись і навіть дозволили собі плювати у лікарку.
Теги за темою
Новини України поліція Тернопіль Альона Захарова
Джерело матеріала
loader
loader