Російські найманці на Донбасі обстрілювали 12 разів, двоє українських захисників поранені
Російські найманці на Донбасі обстрілювали 12 разів, двоє українських захисників поранені

Російські найманці на Донбасі обстрілювали 12 разів, двоє українських захисників поранені

29 червня збройні формування Росії 12 разів порушили режим припинення вогню.

Унаслідок ворожого обстрілу двоє українських захисників зазнали поранення, про це повідомляє прес-служба ООС.

У районі відповідальності ОТУ "Північ":.

неподалік Хутору Вільний ворог двічі обстрілював оборонні укріплення, застосувавши станкові та ручні протитанкові гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю;.

на підступах до Кримського та Луганського противник неодноразово відкривав вогонь із заборонених Мінськими домовленостями мінометів 120-го калібру;.

оборонців Південного загарбники провокували з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

У районі відповідальності ОТУ "Схід":.

поблизу Березового окупанти спочатку застосували протитанкові ракетні комплекси, а згодом – автоматичні станкові гранатомети та великокаліберні кулемети;.

надвечір противник активізував свої вогневі дії біля Старогнатівки, де задіяв станкові протитанкові гранатомети та великокаліберні кулемети;.

у передмісті Мар’їнки загарбники вели вогонь з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та снайперської зброї.

"Утримуючи оборону та зберігаючи контроль над обстановкою, українські військовослужбовці діяли рішуче та жорстко відповіли ворожим підрозділам, змушуючи окупаційні війська припинити свої агресивні дії", - йдеться в повідомленні.

За даними розвідки, 29 червня наші захисники поранили двох загарбників.

За уточненою інформацією, 28 червня 2020 року о 21:18 та о 22:55 представники збройних формувань РФ з селища Доломітне Донецької області цілеспрямовано двічі обстріляли житлові будинки в Новолуганську.

В результаті першого обстрілу було пошкоджено вікно та меблі одного з будинків, а при другому – ворог поцілив у металопластикове вікно.

Постраждалих громадян, внаслідок ворожого обстрілу, на щастя, немає.

Джерело матеріала
loader
loader