Microsoft Edge "ламає" YouTube при перегляді без реклами
Microsoft Edge "ламає" YouTube при перегляді без реклами

Microsoft Edge "ламає" YouTube при перегляді без реклами

Microsoft доклала чимало зусиль, щоб вивести свій повністю перероблений браузер Edge на друге місце у світовому рейтингу популярності. Але як виявилося, допрацьовувати ще чимало: на днях компанія офіційно визнала проблему з додатком, через яку деякі користувачі втратили можливість перегляду роликів на YouTube.

У службу підтримки корпорації почали надходити повідомлення про помилку при запуску відео на YouTube, розповідає 9to5google.

Що "зламалося"

Під час перегляду YouTube через браузер Edge у всіх "потерпілих" на екрані з'являвся напис: "Сталася помилка. Будь ласка, спробуйте пізніше". Як з'ясувалося, з такою проблемою зіткнулися користувачі, що використовують розширення для блокування реклами AdBlock (в тому числі версію Plus) або "Adblock для Youtube". Примітно, що проблема проявилася лише в Edge – в інших браузерах аналогічний аддон працює коректно.


Під час перегляду відео з увімкненим adblock YouTube часто видає помилку

Реакція компанії

Microsoft визнала існування проблеми і заявила, що працює над усуненням несправності. В ролі тимчасового вирішення представники техпідтримки компанії запропонували користувачам додатка відключити розширення та продовжити перегляд YouTube без нього, перезавантаживши сторінку.

Теги за темою
Microsoft Інтернет Техно Михайло Года
Джерело матеріала
loader
loader