"Вибухнула": в Одесі жінка через ревнощі порізала ножем свою приятельку
"Вибухнула": в Одесі жінка через ревнощі порізала ножем свою приятельку

"Вибухнула": в Одесі жінка через ревнощі порізала ножем свою приятельку

В Одесі 32-річна жінка ударила ножем в груди та живіт свою 39-річну знайому. Нападниця запідозрила жінку у залицянні до свого співмешканця.

Подія трапилася близько другої години ночі 1 липня біля кафе на вулиці Богдана Хмельницького, повідомляє пресслужба Національної поліції Одеської області.

"32-річна правопорушниця запідозрила знайому у залицянні до свого співмешканця, який вийшов вигулювати собаку. Спалахнувши від ревнощів, жінка почала з’ясовувати стосунки з конкуренткою, а тоді принесла з дому ніж і кілька разів вдарила ним 39-річну потерпілу в груди та живіт", - йдеться у повідомленні.

Постраждалу госпіталізували, наразі її життю нічого не загрожує. Нападницю поліцейські затримали. З її помешкання вилучили закривавлений одяг та ймовірне знаряддя злочину, якого вона намагалася позбутися.

Зараз у територіальному відділі поліції з підозрюваною проводяться невідкладні слідчі дії. Зі слів правопорушниці, вона довго стримувала себе від сварок з приятелькою, яка часто виказувала знаки уваги її цивільному чоловікові, і зрештою "вибухнула". 

Дії жінки слідчі кваліфікували за ч.2 ст.15 та ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України. Вона передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років. 

 

Нагадаємо, днями у Києві двоє чоловіківпобили знайомого. Той від ударів дерев’яною палицею та металевим ланцюгом отримав травми голови та переломи рук. 

Джерело матеріала
loader
loader