Авіакомпанія "Мотор Січ" знову скасовує рейси через коронавірус
Авіакомпанія "Мотор Січ" знову скасовує рейси через коронавірус

Авіакомпанія "Мотор Січ" знову скасовує рейси через коронавірус

Українська авіакомпанія "Мотор Січ" через збільшення кількості хворих на коронавірус тимчасово скасовує рейси між Запоріжжям та Мінськом. Маршрутискасовуються попередньо від 17 до 31 липня.

Про це авіакомпанія повідомила у своєму Facebook.

Водночас, наголошується, що точну дату відновлення польотів за цим напрямком повідомлять додатково.

"У зв’язку зі складною епідеміологічною ситуацією, яка склалася у зв'язку з поширенням гострого респіраторного захворювання COVID-19, авіакомпанія "Мотор Січ" вносить зміни в розклад виконання регулярних рейсів. Рейси між Запоріжжям і Мінськом скасовані на період від 17 до 31 липня", - йдеться у повідомленні.

Пасажирам, які мають авіаквитки на ці рейси, слід звернутися до контактного центру авіакомпанії або в туристичне агентство, де отримали авіаквиток, для повернення коштів або перенесення вильоту на пізнішу дату.

Нагадаємо, авіакомпанія SkyUp Airlines від 26 червня відновила внутрішні рейси. З Києва можна полетіти до Львова, Одеси, Харкова та Запоріжжя, і в зворотному напрямку. У липні відкриваються рейси між Харковом та Львовом, Харковом та Одесою, Львовом та Одесою, а також Львовом та Херсоном. 

Відео Нездійсненна подорож: як повернути гроші за скасовані авіарейси

З квитками на руках, а в літак не пускають. Сотні українців зіштовхнулися з новою проблемою. Усе через те, що кордони для українців не повністю відкрили, хоча міжнародні рейси поступово відновлюють. Та досі тисячі пасажирів не можуть повернути гроші за скасовані рейси. Що варто знати, аби уникнути халепи - Сніданок довідався.

Нездійсненна подорож: як повернути гроші за скасовані авіарейси
Джерело матеріала
loader
loader