У Миколаївській області палає сміттєзвалище: місцевим мешканцям немає чим дихати
У Миколаївській області палає сміттєзвалище: місцевим мешканцям немає чим дихати

У Миколаївській області палає сміттєзвалище: місцевим мешканцям немає чим дихати

У Вітовському районі Миколаївської області сталася пожежа на сміттєзвалищі площею 1000 кв. м. На місці працюють рятувальники. Про це повідомляє  пресслужба ГУ ДСНС в області.

Як відомо, пожежа розпочалася на полігоні твердих побутових відходів ПП "Мильча" на вул Набережна, 2, у с. Мішково-Погорілове Вітовського району 1 липня о 16:59.

Вже за декілька годин пожежу локалізували на площі 1000 кв. м, але повністю загасити її ще не вдалося.

У ДСНС зазначають, що пожежі на цьому об’єкті "мають систематичний характер, підприємство самоусунулось від виконання прямих обов'язків щодо забезпечення протипожежної безпеки на об'єкті, а з настанням посушливої погоди є більш ймовірними".

"Мешканці найближчого населеного пункту обурені, адже на власних подвір’ях люди не можуть нормально дихати через задушливий їдкий дим", - додали у повідомленні.

Нагадаємо, 29 червня сталася пожежа на несанкціонованому сміттєзвалищіза межами с. Денихівка Тетіївського району. 

Відео Масштабну пожежу загасили поблизу Володимира-Волинського

Напередодні ввечері загорілося приміщення колишнього ресторану. Вогонь поширився на більш як тисячу квадратних метрів будівлі, яка вже кілька років виставлена на продаж. Попередньо відомо, що зайнялося на третьому поверсі, й за лічені хвилини спалахнув увесь дах. Поряд розташовані житлові будівлі, тож була загроза, що вогонь перекинеться туди. Пожежу загасили за дві години, тепер з'ясовують , чому будівля загорілася. Повні випуски дивіться на 1+1 video

Масштабну пожежу загасили поблизу Володимира-Волинського
Джерело матеріала
loader
loader