У ЗНО-2020 з фізики взяли участь понад 20 тисяч вступників
У ЗНО-2020 з фізики взяли участь понад 20 тисяч вступників

У ЗНО-2020 з фізики взяли участь понад 20 тисяч вступників

КИЇВ. 2 липня. УНН. У Зовнішньому незалежному оцінюванні з фізики взяли участь 22 284 вступників, що становить 79,3 % від загальної кількості зареєстрованих. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Українського центру оцінювання якості освіти.

"За оперативною інформацією регіональних центрів оцінювання якості освіти, участь у тестуванні з фізики взяли 22 284 особи, що становить 79,3 % від загальної кількості зареєстрованих. 10 учасників ЗНО не були допущені до пунктів тестування, з них 2 – через виявлення ознак гострих респіраторних захворювань. Дотримання процедури тестування контролювали 8 громадських спостерігачів", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що учасники зовнішнього незалежного оцінювання, які не змогли взяти участь в основній сесії Зовнішнього незалежного оцінювання з фізики через причини, які не залежали від їхніх дій і волі, можуть зареєструватися для участі у додатковій сесії. Для цього необхідно упродовж 5 робочих днів (з урахуванням дня проведення тестування) подати до регіонального центру, у якому проходили реєстрацію, документ, що підтверджує причину неучасті в основній сесії, та відповідну заяву.

"Із завданнями сертифікаційної роботи можна ознайомитися в розділі "ЗНО-2020. Фізика". Завтра на цій самій сторінці буде розміщено правильні відповіді до тесту", - додається у повідомленні.

Нагадаємо, понад 87 тисяч вступників у магістратуру пройшли єдиний вступний іспит (ЄВІ) з іноземної мови, що є 86% від кількості зареєстрованих на іспит. При цьому 11 учасників ЄВІ не були допущені до пунктів тестування через виявлені ознаки гострих респіраторних захворювань (ГРЗ).

Теги за темою
Україна ЗНО
Джерело матеріала
loader
loader