Отруєння на базі в Кирилівці: до закладу прийшли з обшуками
Отруєння на базі в Кирилівці: до закладу прийшли з обшуками

Отруєння на базі в Кирилівці: до закладу прийшли з обшуками

Працівники поліції 3 липня прийшли з обшуками на базу відпочинку в Кирилівці. де нещодавно сталося масове отруєння.

Про це повідомляє пресслужба поліції Запорізької області.

Зазначається, що на місці вилучили документацію і комп’ютерну техніку. 

"Слідчі Кирилівського відділення поліції та співробітники Управління стратегічних розслідувань під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури, під час санкціонованого обшуку вилучили документацію закладу і комп’ютерну техніку. Залучені під час обшуку спеціалісти Держспоживслужби, взяли необхідні зразки води, їжі, змиви з предметів посуду для направлення на лабораторне дослідження", - йдеться в повідомленні.

Під час проведення слідчих дій керівництвом бази відпочинку дозвільних документів на функціонування закладу не надано. Крім цього, правоохоронцями виявлено ще ряд порушень.

"В ході подальшого досудового розслідування, слідчими буде встановлено коло посадових осіб, які допустили діяльність бази відпочинку без дозвільних документів. Також, за результатами проведених експертних досліджень вирішуватиметься питання про правову кваліфікацію виявлених правопорушень та притягнення винних до відповідальності згідно з чинним законодавством". - додали там.

Нагадаємо, масове отруєння на базі відпочинку в курортній Кирилівці сталося 1 липня. Тоді до лікарні потрапили 14 осіб: 9 дітей і 5 дорослих. У хворих підвищилася температура, почалися блювота і пронос. За цим фактом розпочали кримінальне розслідування. 

Відео Отруєння у ресторані: як отримати компенсацію

Під час відпочинку дівчина захворіла на сальмонельоз. Але довести факт отруєння доволі важко. На що треба звернути увагу, аби отримати від закладу компенсацію та виграти справу в суді – дивіться.

Отруєння у ресторані: як отримати компенсацію
Джерело матеріала
loader
loader