На автодорозі "Київ-Чоп" у ДТП постраждали 11 людей
На автодорозі "Київ-Чоп" у ДТП постраждали 11 людей

На автодорозі "Київ-Чоп" у ДТП постраждали 11 людей

На автодорозі "Київ-Чоп" у селі Нагірне Сколівського району Львівської області мікроавтобус зіткнувся з легковиком. У результаті аварії 11 людей постраждали.

Про це повідомляє поліція Львівської області.

"Дорожньо-транспортна пригода сталась сьогодні, 3 липня, близько 9:40 на автодорозі "Київ-Чоп" у селі Нагірне Сколівського району", - йдеться у повідомленні.

Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулись мікроавтобус "Фольксваген", яким керував 45-річний житель міста Хмельницький та легковий автомобіль "Ауді", за кермом якого перебував мешканець Закарпаття віком 32 роки. Водій мікроавтобуса не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де і сталось зіткнення.

"За медичною допомогою звернулись одинадцятеро осіб - водій та двоє пасажирок "Ауді", а також восьмеро пасажирів мікроавтобуса. Зараз медики уточнюють їх діагнози", - зазначають правоохоронці.

На місці події працює слідчо-оперативна група Сколівського відділення поліції, поліцейські встановлюють особи учасників та обставини події. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження.

Нагадаємо, 3 липня на Харківському шосе сталася масштабна ДТП з постраждалими. В аварії взяли участь чотири автівки, серед яких одне таксі. 

Джерело матеріала
loader
loader