Масова бійка зі стріляниною у центрі Києва: у якому стані потерпілі та що загрожує учасникам
Масова бійка зі стріляниною у центрі Києва: у якому стані потерпілі та що загрожує учасникам

Масова бійка зі стріляниною у центрі Києва: у якому стані потерпілі та що загрожує учасникам

Масова бійка у центрі Києва, в результаті якої було поранено трьох осіб, а ще десятеро затримано, спалахнула між двома компаніями у розважальному закладі, де вони засиділись до світанку в обхід заборони ресторанам працювати лише до 10-ї вечора.

В хід пішла вогнепальна та холодна зброя. Про це йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Учасники билися та знімали це на відео. Все трапилось на Бессарабці. Тут чимало елітних ресторанів. В одному з них близько четвертої ранку на терасі виник конфлікт між компаніями відвідувачів. Зав’язалась бійка, а потім один з чоловіків схопився за пістолет і поцілив у людей.

Один з учасників масового побоїща Мухамед впізнав себе на відео. Всю ніч разом із друзями він відпочивав у цьому кафе. Через що почав махати кулаками, каже, не пам'ятає. У Мухамеда розбитий ніс, набряк під оком і розірваний одяг.

Кулею зі стартового пістолета поранили ногу дівчині. Та навіть на цьому агресія розбіяк не закінчилась. Хтось дістав ніж і перерізав горло двом чоловікам.

На Бесарабку викликали медиків та поліцію. Потерпілих із ножовими пораненнями госпіталізували і вже відпустили додому. На шиї залишились подряпини. Їхньому здоров'ю ніщо не загрожує, запевнили ТСН у лікарні. Дівчині з пораненням ноги надали медичну допомогу на місці. Врешті, втихомирити хуліганів вдалось аж сімом екіпажам поліції.

Відео У Києві дві компанії влаштували бійку з холодною та вогнепальною зброєю

Масова бійка у Києві: троє поранених, десятеро затриманих. Конфлікт спалахнув між двома компаніями у розважальному закладі, де вони засиділись до світанку - в обхід заборони ресторанам працювати лише до 10-ї вечора. В хід пішла вогнепальна та холодна зброя. У якому стані потерпілі і що загрожує розбишакам - у сюжеті.

У Києві дві компанії влаштували бійку з холодною та вогнепальною зброєю

Правоохоронці втрутилися в ситуацію, негайно припинили бійку та затримали 10 осіб, яких доставили до Печерського управління поліції для з’ясування всіх обставин події.

Дехто з користувачів соцмереж пише, що поліцейські деякий час нічого не робили і не надто намагались вгамувати хуліганів. Однак, правоохоронці спростовують цей факт. Натомість покарають охоронців розважальних закладів, які довго стояли і просто спостерігали за бійкою, наче за видовищем.

Ресторан працює, як зазвичай. Утім, його власникам загрожує штраф за порушення карантину.

Джерело матеріала
loader
loader