У Кремлі відреагували на чутки про можливе включення ОРДЛО до складу РФ
У Кремлі відреагували на чутки про можливе включення ОРДЛО до складу РФ

У Кремлі відреагували на чутки про можливе включення ОРДЛО до складу РФ

Прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков стверджує, що йому не відомо про плани включити до складу РФ окуповані території Донбасу, передає "Уніан". 

"Що стосується якихось кроків де-факто в бік Росії, то мені про це нічого не відомо, будь-якої інформації з цього приводу я не маю", - сказав Пєсков.

Він також зазначив, що багато громадян окремих районів у Донецькій і Луганській областях отримали російське громадянство – вони є громадянами Росії. За його словами, це сталося "з гуманітарних міркувань, після того, як ці громадяни були відторгнуті своєю власною країною".

Також він заявив, що Росія буде продовжувати надання "гуманітарної допомоги" населенню окупованих територій.

Нагадаємо, 5 липня російський терорист, призначений Кремлем навесні 2014 року першим "головою" окупаційної адміністрації в Донецьку, а зараз голова російського "Союзу добровольців Донбасу" Олександр Бородай заявив, що окуповані території Донбасу в найближчому майбутньому увійдуть до складу Росії.

Пізніше перший заступник голови комітету Держдуми з освіти і науки Геннадій Онищенко також заявив, що фактично окуповані райони Донбасу знаходяться у складі Росії.

За його словами, багато місцеві жителі голосували за поправки до Конституції РФ, маючи російський паспорт і перетинаючи прикордонні території.

Теги за темою
Росія Володимир Путін Донбас Війна на Донбасі ОРДЛО
Джерело матеріала
loader
loader