В Австралії через коронавірус закривають кордони між штатами
В Австралії через коронавірус закривають кордони між штатами

В Австралії через коронавірус закривають кордони між штатами

В Австралії через коронавірус закривають кордони між двома найбільш населеними штатами — Вікторією і Новим Південним Уельсом. Вони будуть закриті з 8 липня, пише DW.

"В Австралії з 8 липня буде закрито кордон між двома найбільш населеними штатами країни - Вікторією і Новим Південним Уельсом", - йдеться в повідомленні.

Так 5 липня в Вікторії було зафіксовано 127 нових випадків зараження коронавірусом - це рекордний показник з початку пандемії. До цього в штаті з населенням 7,5 мільйона людей протягом майже трьох тижнів щодня реєстрували не більше 99 нових випадків.

За словами глави уряду штату Вікторії Деніела Ендрюс, зростання числа хворих Covid-19 є викликом, тому після консультації з центральною владою і владою Нового Південного Уельсу було прийнято рішення про закриття кордону. Але, жителям країни, які мають обґрунтовану причину для невідкладної поїздки, будуть видаватися спеціальні перепустки. Як довго така ситуація тривати, поки не відомо.

За даними Worldometers, в Австралії підтверджено 8 586 випадків захворювання коронавірусом, з них 106 з летальним результатом.

Теги за темою
Карантин епідемія коронавірусу
Джерело матеріала
loader
loader