Стали відомі подробиці нічного обстрілу відпочинкового комплексу в Мукачеві
Стали відомі подробиці нічного обстрілу відпочинкового комплексу в Мукачеві

Стали відомі подробиці нічного обстрілу відпочинкового комплексу в Мукачеві

Сьогодні, 6 липня, близько 4:00 години ночі невідомі обстріляли з гранатомета відпочинковий комплекс на околиці Мукачева Закарпатської області. Про це ТСН.ua повідомили в пресслужбі поліції Закарпаття.

"Попередньо обстріл здійснено з РПГ. Внаслідок вистрілу пошкоджено альтанку і частково конструкцію басейну основної будівлі", - розповіли нам у пресслужбі поліції.

Також в поліції додали, що порушено справу, попередньо за частиною 2, ст. 194 ККУ.

"Зараз вживають заходів для встановлення осіб та їх затримання", – додали у пресслужбі.

Відео події оприлюднило виданння "Mukachevo.net".

У відпочинковому комплексі "Aqua City", ТСН.ua підтвердили, що це саме їх комплекс обстріляли. За словами працівників, обстріл відбувся близько 3:00 ночі.

"На момент обстрілу працівників комплексу у будівлі не було, лише охорона була на вулиці. Щодо того, хто здійснив обстріл, припущень немає. Власник комплексу дуже хороша людина, будував його роками і вклав у це душу. Хто мій здійснити напад - невідомо", - повідомили нам в "Aqua City".

За інформацією від місцевих мешканців, пошкоджено 7-9 скляних панелей самої будівлі та альтанки, які стоять біля будівлі, а на одній з альтанок на даху застряг снаряд з РПГ, який не розірвався.

Як повідомив журналіст Віталій Глагола у своєму "Телеграм"-каналі, стріляли із відстані в кілька десятків метрів із сусідньої гори.

"Наскільки мені відомо, то власник будівлі просто бізнесмен і не має відношення до кримінального світу, а якраз "охороною бізнесу" займається Артур Пашкуляк, якого підстрелили в лютому 2020 року в Мукачеві під час резонансної перестрілки", - додав Віталій Глагола.

Нагадаємо, 4 липня поблизу торговельного центру на вулиці Басейній у центрі Києва сталася масова бійка зі стріляниною, внаслідок якої постраждали троє осіб.

Джерело матеріала
loader
loader