На Донбасі бойовики 7 разів обстріляли позиції ООС: один український воїн отримав бойове травмування
На Донбасі бойовики 7 разів обстріляли позиції ООС: один український воїн отримав бойове травмування

На Донбасі бойовики 7 разів обстріляли позиції ООС: один український воїн отримав бойове травмування

6 липня збройні формування Російської Федерації 7 разів порушили режим припинення вогню, застосувавши при цьому заборонені Мінськими домовленостями артилерійські системи калібру 122 мм, 120 та 82 мм міномети, а також гранатомети різних систем та великокаліберні кулемети. Наші воїни негайно реагували на усі можливі загрози з боку загарбників, змушуючи їх припинити агресивні дії.

Як повідомляє пресцентр ООС, за минулу добу внаслідок обстрілів противника один український воїн отримав бойове травмування, за поточну добу втрат серед українських захисників немає.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", поблизу Новгородського противник спершу застосував проти наших захисників артилерійські системи калібру 122 мм, а пізніше – 120 мм міномети. На підступах до населених пунктів Зайцеве та Південне ворог також використав міномети 120 калібру, а неподалік Хутору Вільний – гранатомети різних систем та кулемети.

По укріпленнях українських воїнів неподалік Верхньоторецького, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", агресор відкривав вогонь зі 120 мм міномети, а біля Старогнатівки – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Від початку поточної доби збройні формування РФ 3 рази порушили режим припинення вогню. У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм вів вогонь на підступах до Новотошківського.

Плейлист 95 відео Війна на Сході України. Актуальне

Найактуальніші новини зі Сходу України та зони проведення ООС дивіться у добірці сюжетів ТСН.

Війна на Сході України. Актуальне

Не було спокійно і в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід". Поблизу Старогнатівки ворог обстрілював наших захисників з гранатометів різних систем та стрілецької зброї, а неподалік Водяного – з ручних протитанкових гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї.

Зведення станом на 07:00 7 липня 2020 року #ООС #операція_ОС #ранкове_зведення 6 липня збройні формування Російської...

Опубліковано Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation Понеділок, 6 липня 2020 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Донбасі активізувалися диверсійно-розвідувальні групи (ДРГ) збройних формувань Росії. Зараз для них найкраща пора - багато зелені та висока трава. Тому на деяких ділянках передової вони чи не щодня намагаються підповзти до позицій Збройних сил. Українські захисники відганяють ДРГ автоматними чергами та зізнаються, що бути пильними на фронті нині нелегко. 

Відео Українським бійцям нелегко бути пильними на фронті через активізацію противника

Диверсійно-розвідувальні групи противника активізувались на фронті. Нині для них найкраща пора - багато зелені, висока трава. Тож на деяких ділянках передової вони чи не щодня намагаються підповзти до позицій збройних сил. Хлопці відганяють таких автоматними чергами. І зізнаються, бути пильними на фронті зараз їм нелегко. Що заважає бійцям - у сюжеті. Більше про війну на Сході України

Українським бійцям нелегко бути пильними на фронті через активізацію противника
Джерело матеріала
loader
loader