"Це був жах": у Кирилівці дівчина ледве не потонула, опинившись під "бананом"
"Це був жах": у Кирилівці дівчина ледве не потонула, опинившись під "бананом"

"Це був жах": у Кирилівці дівчина ледве не потонула, опинившись під "бананом"

Мешканка Мелітополя Запорізької області ледве не потонула, катаючись на популярному морському атракціоні "банан". Про інцидент на морі дівчина згадує з жахом.

За словами відпочивальниці, вперше "банан" перекинувся цілком вдало, і всі з легкістю піднялися нагору. А потім величезна надувна махина накрила дівчину з головою. Вибратися з-під атракціону їй вдалося дивом, адже запасу повітря залишалося всього на кілька секунд.

Про свої пригоди дівчина написала у соцмережі, передає РІА "Мелітополь". 

"Умовили мене друзі політати на "банані". Плавати я не вмію, але мужик з гідроскутера каже, мовляв, усе добре буде, ви ж в жилетах. Погодилася на свою голову. Далі був треш. Двічі ми всі разом випадали. І якщо перший раз піднімалися на "банан" легко, потім стався жах. Ця махина накрила мене з головою", - розповідає жінка.

За її словами, під водою вона намагалася скинути з себе "банан", але нічого не виходило.

"Як потім виявилося, мої друзі з іншого боку тягнули його в протилежний бік, не розуміючи, що взагалі відбувається. Чоловік подруги намагався пірнути і виштовхнути мене, але як можна пірнути в жилеті? Та ніяк. Лише випадково мені вистачило запасу повітря, щоб встигнути випірнути з-під цієї "шайтан-машини" і не захлинутися", - каже відпочивальниця.

Нагадаємо, раніше у курортному селі Залізний Порт Голопристанського району Херсонської області сталася трагедія. Там під час відпочинку на воді втопилася 3-річна дівчинка. Дитину змило в море з матрацу хвилею. 

Джерело матеріала
loader
loader