"Сказав не те, обізвуть ще гірше": Лукашенко обіцяє "навести лад" зі свободою слова в Білорусі
"Сказав не те, обізвуть ще гірше": Лукашенко обіцяє "навести лад" зі свободою слова в Білорусі

"Сказав не те, обізвуть ще гірше": Лукашенко обіцяє "навести лад" зі свободою слова в Білорусі

Президент Білорусі Олександр Лукашенко на зустрічі з представниками ЗМІ 9 липня звернув увагу на те, що через висловлювання в Мережі про ситуацію напередодні виборів на деяких медійних представників посипався шквал критики в соціальних мережах. У зв'язку з цим лідер країнипообіцяв навести лад зі свободою слова.

Про це повідомляє БелТА.

Лукашенко сказав, що наявність свободи слова не передбачає вседозволеності, хоча деякі її так розуміють, особливо що стосується висловлювань в Мережі. Деякі медійні персони за свої публікації в соцмережах, зі слів  президента Білорусі, отримали негативну реакцію, аж до особистих образ.

"Ви, особливо прогресивно налаштовані люди, відчули, що таке свобода слова: сказав не те, обізвуть ще гірше... Кожен з вас отримав порцію (негативу. - ред.). Той, хто навіть не за Лукашенка слово сказав, а за державу ", - зазначив білоруський лідер.

Лукашенко також зазначив, що і у свободи слова є обмеження: "Свобода слова в будь-якій державі обмежена законом. Тому тут ми наведемо порядок"

.

Раніше повідомлялося, що Олександр Лукашенко заради власної перемоги на серпневих президентських виборах почав кидати за ґрати своїх суперників. Двоє його ключових опонентів перебувають у слідчому ізоляторі КДБ Білорусі.  

9 серпня у Білорусі мають відбутися президентські вибори. Чинний глава держави Олександр Лукашенко подав до Центральної виборчої комісії своєї країни документи на реєстрацію своєї ініціативної групи з висунення на вибори 2020 року.  

Відео Кинув за ґрати: як Лукашенко усуває суперників на президентських виборах  

Олександр Лукашенко заради власної перемоги на майбутніх президентських виборах почав кидати за ґрати своїх суперників. Двоє його ключових опонентів перебувають у слідчому ізоляторі КДБ Білорусі. У відповідь молодь та всі активні сміливці, влаштовують масові протести.  

Кинув за ґрати: як Лукашенко усуває суперників на президентських виборах  
Джерело матеріала
loader
loader