Помста за інтим: двоє підлітків вбили літнього турка, розчленували і закопали
Помста за інтим: двоє підлітків вбили літнього турка, розчленували і закопали

Помста за інтим: двоє підлітків вбили літнього турка, розчленували і закопали

На Одещині неповнолітні хлопець і дівчина вбили 68-річного іноземця: його тіло розчленували, склали в пакети і закопали. Своїм мотивом вони назвали помсту за інтимні стосунки, які літній чоловік мав із 17-річною дівчиною

Про те, що 68-річний громадянин Туреччини зник, до поліції повідомив його племінник. Під час огляду помешкання, правоохоронці виявили криваві сліди, повідомляють у поліції Одещини.

Встановити причетних вдалося зовсім скоро: це пара підлітків, які зустрічалися і хотіли поститися. "Месники" таємно проникли до квартири, яку орендував громадянин Туреччини і почалася сутичка.

За словами дівчини, вони почали битися, і турок за деякий час відключився. Жахливі подробиці учасниця злочину розповіла на оперативному відео поліції Одещини. 

Тоді ми подумали, що він мервий. Ми дійшли до того, щоб від нього позбутися: розрізати його, винести і закопати. Там було 14 сміттєвих пакетів,
– роповіла 17-річна підозрювана.

Мотивом злочину пара неповнолітніх називає інтимні стосунки дівчини із загиблим, які були в минулому.

Дивіться оперативне відео поліції з місця злочину

Що загрожує неповнолітнім 

Наразі обидва підозрювані затримані, вирішують питання про обрання їм запобіжного заходу.  Дії неповнолітніх слідчі кваліфікували за пунктом 12 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України.

За умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб, їм загрожує від десяти до п'ятнадцяти років позбавлення волі або навіть довічне ув’язнення.

Теги за темою
Новини України поліція Одеса Вбивство Діти і неповнолітні Вероніка Климська
Джерело матеріала
loader
loader