У Тернопільській області п'яний водій збив 8-річного хлопчика: дитина у реанімації
У Тернопільській області п'яний водій збив 8-річного хлопчика: дитина у реанімації

У Тернопільській області п'яний водій збив 8-річного хлопчика: дитина у реанімації

У селі Прошова Тернопільського району водій у стані алкогольного сп'яніннязбив 8-річного хлопчика.

Про це повідомив відділ комунікації Національної поліції в Тернопільській області. 

Зазначається, що хлопчик стояв на узбіччі разом зі своєю старшою сестрою. Дівчинка встигла відскочити і уникнути удару. 

Поруч з хлопчиком стояла його старша сестра, але дівчинка встигла відскочити і уникнути удару. Свідки події кажуть, що авто їхало на великій швидкості, бо велосипед, який тримав у руці хлопець, відкинуло на 15 метрів та відірвало колесо.

За попередніми даними, водій автомобіля перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння. Драгер показав 2,26 проміле алкоголю. Чоловік намагався втекти з місця пригоди, але, проїхавши триста метрів, злетів в кювет. Крім того, в салоні автомобіля був знайомий водія. "Але він був на стільки п’яний, що впродовж двох годин не мін ні говорити, ні вийти з іномарки", – кажуть в поліції.

Водія затримали правоохоронці. Порушником виявився житель села Смолянка Тернопільського району, 1982 року народження.

Дитину з численними травмами госпіталізовано до реанімації. У дитини перелом ноги, закрита травма живота, забій грудної клітки та інші тілесні ушкодження.

Як повідомлялося, у місті Вишневе, що під Києвом, водій здійснив наїзд на жінку з дитиною на руках на пішохідному переході. Інцидент трапився, коли авто виїжджало з-за повороту. Жінка тримала дитину в себе, а попереду везла візок. Від удару їх відкинуло на декілька метрів, а на допомогу миттєво прибігли перехожі.

Відео 15-річний юнак за кермом збив свого племінника, малюк загинув

У Рівненській області 15-річний юнак за кермом збив свого маленького племінника. Малюк загинув. Йому було рік і вісім місяців. У поліції з`ясували: школяр без дозволу взяв машину старшого брата, рушив та не помітив перед автівкою хлопчика. Докладніше – у сюжеті.

15-річний юнак за кермом збив свого племінника, малюк загинув

 

Джерело матеріала
loader
loader