Масштабна пожежа та вибух на військовому кораблі у США: фото та відео
Масштабна пожежа та вибух на військовому кораблі у США: фото та відео

Масштабна пожежа та вибух на військовому кораблі у США: фото та відео

На військовій базі США в Сан-Дієго у штаті Каліфорнія 12 липня загорівся десантний корабель USS Bonhomme Richard, зафіксували також і вибух. Вже відомо про понад 20 постраждалих.

Про пожежу на базі військово-морських сил США у Каліфорнії розповіла пожежна служба Сан-Дієго. Згодом деталі додали у виданні Associated Press.

Що відомо про пожежу та вибух на військовому кораблі у США

  • Пожежа почалася приблизно о 9 годині за місцевим часом (19 година за Києвом) у неділю, 12 липня.
  • Загорівся військовий десантний корабель USS Bonhomme Richard у США на базі ВМС у Сан-Дієго.
  • Окрім пожежі зафіксували також вибух.
  • Про загиблих не повідомляли. Відомо про постраждалих – 17 моряків та 4 цивільних. Вони перебувають у лікарні, загрози їхньому життю немає.
  • Загалом на борту перебували приблизно 160 моряків та офіцерів – це небагато. Значно більше було б, якби корабель був на бойовому чергуванні, але він стояв на плановому техогляді.
  • Вогонь на 255-метровому судні станом на 3 ночі за Києвом погасити не вдалося.
  • Причину пожежі ще не встановили.

Пожежа на десантному кораблі USS Bonhomme Richard у США: фото місцевих ЗМІ

 

Масштабна пожежа та вибух на військовому кораблі у США: фото та відео - Фото 1 Масштабна пожежа та вибух на військовому кораблі у США: фото та відео - Фото 2 Масштабна пожежа та вибух на військовому кораблі у США: фото та відео - Фото 3 Масштабна пожежа та вибух на військовому кораблі у США: фото та відео - Фото 4 Масштабна пожежа та вибух на військовому кораблі у США: фото та відео - Фото 5 Масштабна пожежа та вибух на військовому кораблі у США: фото та відео - Фото 6 Масштабна пожежа та вибух на військовому кораблі у США: фото та відео - Фото 7 Масштабна пожежа та вибух на військовому кораблі у США: фото та відео - Фото 8 Масштабна пожежа та вибух на військовому кораблі у США: фото та відео - Фото 9 Масштабна пожежа та вибух на військовому кораблі у США: фото та відео - Фото 10

 

Пожежа та вибух на військовому кораблі: дивіться відео

LATEST: More than a dozen sailors and several civilians transported to hospital following explosion on Navy ship in San Diego, officials said.

Seventeen sailors, as well as four civilians, are being treated for non-life-threatening injuries. https://t.co/4lBSda9JGJ

— ABC News (@ABC) July 12, 2020

11 sailors were being treated for injuries after a fire and explosion aboard the U.S.S. Bonhomme Richard at the U.S. Naval base in San Diego, a Navy spokesman said https://t.co/umoPspLNCb pic.twitter.com/8dQHWuDTsx

— The New York Times (@nytimes) July 12, 2020

Боротьба з вогнем триває: пряму трансляцію веде канал CBS 8

Пожежа на військовому кораблі сталася у Сан-Дієго поблизу кордону США з Мексикою: дивіться карту

 

Теги за темою
США пожежа Вибух Олесь Друкач
Джерело матеріала
loader
loader