У Львівському обласному лабцентрі зафіксували спалах коронавірусу
У Львівському обласному лабцентрі зафіксували спалах коронавірусу

У Львівському обласному лабцентрі зафіксували спалах коронавірусу

У Львівському обласному лабораторному центрі МОЗ зафіксували спалах коронавірусу COVID-19: захворіло 11 працівників.

Про це з посиланням на лікарку-епідеміологиню Львівської обласної інфекційної лікарні Наталію Тімко повідомляє Укрінформ. 

Зазначається, що шестеро працівників госпіталізували до Львівської обласної інфекційної лікарні, а п’ятеро перебувають на самоізоляції.

Стан госпіталізованих хворих середньої важкості. За інформацією директора центру Олега Когута, у інфікованих, які перебувають на ізоляції, немає симптомів недуги. "Вони перебувають на самоізоляції. Сьогодні знову здавали біоматеріал на ПЛР-дослідження. Чекаємо результатів", - каже Когут.

Працівники, у яких виявили коронавірусну інфекцію, не мали відношення ні до відбору проб, ні до проведення ПЛР-досліджень, наголосив Когут.

Як повідомлялося, нова коронавірусна інфекція продовжує поширюватися Львівською областю високими темпами. Так, станом на 08:00 13 липня у Львові та на Львівщині вже 7107 підтверджених випадків інфікування. Загалом 113 пацієнтів із COVID-19 вже одужали, 186 померли. 

Відео Новий світовий рекорд коронавірусу: за добу інфіковано понад 230 тисяч людей

COVID-19 поставив світовий рекорд. За останню добу зафіксовано 230 370 нових випадків зараження. Найбільше їх у США, Бразилії, Індії та Південній Африці. Від початку пандемії у світі перехворіли уже понад 12,5 мільйонів людей, вірус забрав 560 тисяч життів. Останні дані з України такі: 612 інфікованих за добу, 385 людей одужали, 15 померли.

Новий світовий рекорд коронавірусу: за добу інфіковано понад 230 тисяч людей

 

Джерело матеріала
loader
loader