У США – нова найбагатша жінка країни зі статками у понад 60 мільярдів доларів
У США – нова найбагатша жінка країни зі статками у понад 60 мільярдів доларів

У США – нова найбагатша жінка країни зі статками у понад 60 мільярдів доларів

Статки Маккензі Безос протягом тижня зросли на 6 мільярдів доларів. Тепер вона – найбагатша жінка США (змістила з першої сходинки рейтингу дочку засновника Walmart Еліс Волтон) і за крок від статусу найбагатшої жінки світу.

Маккензі Безос – колишній дружині засновника Amazon Джеффа Безоса – належать 4% акцій компанії, як нагадали у Forbes. Самому Джеффу Безосу – ще 12%. Тож зростання ціни акцій збагатило усіх членів колишньої родини.

У виданні підрахували, що протягом другого тижня липня статки Маккензі Безос зросли на 6 мільярдів доларів, і тепер становлять 62,3 мільярда доларів.

А це означає, що Еліс Волтон (донька засновника мережі магазинів Walmart) зі своїми "скромними" 57,3 мільярда доларів опустилася на друге місце у рейтингу найбагатших жінок США. Цей рейтинг відтепер очолює Безос.

До слова, в усьому світі лише одну жінку вважають багатшою за Маккензі Безос. Це спадкоємиця L'Oreal Франсуаза Бетанкур-Майер (у неї 64 мільярди, тож Безос має усі шанси невдовзі її наздогнати – якщо акції Amazon зростатимуть такими ж темпами).

Безос
Безоси розлучилися у липні 2019, Маккензі отримала чверть акцій Джеффа / Фото Amazon

Нагадаємо, засновник Amazon Джефф Безос з колишньою дружиною розлучилися у липні 2019 року після 25 років шлюбу. На момент розлучення Маккензі отримала чверть акцій Amazon, які належали чоловікові. що на той час коштували 36 мільярдів доларів.

Теги за темою
США Гроші Олесь Друкач
Джерело матеріала
loader
loader