Жителька Донецької області за $800 замовила вбивство ексчоловіка заради квартири
Жителька Донецької області за $800 замовила вбивство ексчоловіка заради квартири

Жителька Донецької області за $800 замовила вбивство ексчоловіка заради квартири

Жителька Костянтинівки Донецької області за 800 доларів США замовила вбивство свого колишнього чоловіка заради отримання квартири. Кілер мав втопити жертву у ставку. Тоді б спільне майно, а саме квартира, перейшла б у власність зловмисниці.

Поліцейські інсценували смерть потерпілого, а замовницю затримали при передачі грошей виконавцеві злочину. Про це у середу, 15 липня, повідомляє відділ комунікації Поліції Донеччини.

Так, правоохоронці встановили, що у місті Костянтинівка готується тяжкий злочин.

"За оперативною  інформацією, 61-річна жінка підшукує осіб, які за грошову винагороду вб’ють її ексчоловіка. Зловмисниця передала кілеру фото жертви, завдаток у розмірі 4500 гривень і довіреність на продаж квартири, яку потерпілий мав підписати. За планом підозрюваної, вбивство мало виглядати як нещасний випадок на воді, якщо тіло колись знайдуть, адже чоловік є людиною з інвалідністю", - йдеться в повідомленні.

Поліція з використанням заходів конспірації провела інсценування злочину. Потерпілий оформив папери, за якими нерухомість переходила в розпорядження колишньої дружини, та зіграв роль жертви. Під контролем поліцейських 57-річний чоловік пірнув у водойму.

"Професійні дії поліції і реалістична імітація злочину врятували людині життя. Сьогодні при передачі другої частини винагороди в сумі 600 доларів замовницю було затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України", - розповіли в поліції.

У ході обшуків у неї вилучено фотографії "вбитого", які кілер надав як доказ виконання завдання, паспорт потерпілого, а також підписані документи на житло і ключі від квартири.

"Перед тим, як розрахуватися з виконавцем, організаторка вбивства перевірила справжність довіреності у нотаріуса", - зазначається в повідомленні.

Жінці інкримінують ч. 1 ст. 14, ч. 3 ст. 27, п. 6,11 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (готування замовного вбивства). Їй загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне позбавлення волі.

До обрання запобіжного заходу жінка перебуватиме у слідчому ізоляторі м. Маріуполя.

Відео Зухвале вбивство: зниклого безвісти чоловіка знайшли закопаним неподалік його хати

Зухвале вбивство у Рівненській області. Чоловіка, який пропав безвісти ще в травні, знайшли закопаним у кукурудзяному полі неподалік його хати. Убитим виявився співвласник гаражного кооперативу. Спершу всі підозри впали на його компаньйона. Та згодом слідство вийшло одразу на кількох убивць і жінку, яка все бачила та мовчала про злочин.  Деталі – у сюжеті.

Зухвале вбивство: зниклого безвісти чоловіка знайшли закопаним неподалік його хати

Читайте також:

  • У Луцьку 29-річний син зарізав власну матір
  • Двоє юнаків вбили сімейну пару в Житомирській області через пенсію чоловіка
  • В Одеській області власник будинку побив гостя лопатою і намагався його спалити
Джерело матеріала
loader
loader