Попри рекомендації МОЗ: на Волині пом'якшили карантин
Попри рекомендації МОЗ: на Волині пом'якшили карантин

Попри рекомендації МОЗ: на Волині пом'якшили карантин

Регіональна комісія з питань ТЕБ та НС у Волинській області сьогодні, 15 липня, вирішила скасувати деякі карантинні обмеження. Зокрема, в області дозволили відкрити дитячі садки. 

Про це повідомляє пресслужба ОДА.

"Члени комісії проголосували за деякі пом’якшення карантинних норм. Зокрема, дозволено пасажирські перевезення міжобласного, міжміського, приміського сполучення та відвідування дошкільних закладів", - йдеться у повідомленні.

Окрім того, скасовано обмеження щодо роботи закладів розміщення (бази відпочинку, санаторії тощо). Однак важливою умовою, зауважують в ОДА, залишається  дотриманням протиепідемічних вимог.

У Волинській області карантин послабили і для розважальних закладів (нічних клубів), а також суб’єктів господарської діяльності з надання послуг громадського харчування (ресторанів, кафе, барів тощо). Так, цим закладам дозволено працювати з 7.00 до 23.00.

Окрім того, головний санітарний лікар Волині Наталія Янко зазначила, що упродовж останнього тижня в області спостерігається тенденція до зниження захворюваності на коронавірус.

Водночас, за інформацією МОЗ, Волинська область ввійшла до переліку регіонів, показники яких не дозволяють пом'якшити карантин.

На Волині станом на 15 липня виявили 3 117 випадків зараження коронавірусом. За добу зафіксували 37 нових хворих.

Нагадаємо, 15 липня скасували деякі карантинні обмеження на Закарпатті та уРівненській області.

Відео Максим Степанов: про карантин в Україні та чи планує держава закуповувати вакцину від коронавірусу

Міністр охорони здоров`я Максим Степанов - наживо. Чи планує Україна закуповувати вакцину за кордоном, як діти навчатимуться у школі в умовах карантину та чи дотримуватимуться українці правил обмеження у період літніх відпусток – у прямому включенні. Більше про коронавірус

Максим Степанов: про карантин в Україні та чи планує держава закуповувати вакцину від коронавірусу
Джерело матеріала
loader
loader