Ліверпуль програв Арсеналу і втратив шанси побити рекорд АПЛ
Ліверпуль програв Арсеналу і втратив шанси побити рекорд АПЛ

Ліверпуль програв Арсеналу і втратив шанси побити рекорд АПЛ

Команда Юргена Клоппа знову втратила очки після того, як завоювала чемпіонський титул.
Арсенал - Ліверпуль / фото REUTERS
Арсенал - Ліверпуль / фото REUTERS

"Червоні" забили першими, але ще до перерви пропустили двічі після власних помилок.

"Двічі трапилася серйозна втрата концентрації. Ми грали просто блискуче, різниця по ударах - 24:3, але ці два епізоди вбили гру для нас. Ми постійно домінували. У "Арсеналу" було два моменти, але я не впевнений, що вони їх самі спровокували, вони використали ці ситуації", - сказав після матчу головний тренер "Ліверпуля" Юрген Клопп, якого цитує BBC.

Таким чином, "Ліверпуль" втратив шанси на те, щоб побити рекорд "Манчестер Сіті" за очками, набраними за один сезон (100). За два тури до фінішу чемпіонату у "червоних" - 93 очки, вони зможуть набрати максимум 99.

У "Арсенала" - 53 очки, команда посідає дев'яте місце в АПЛ.

"Арсенал" - "Ліверпуль" - 2:1

Голи: Ляказетт, 32, Нельсон, 44 - Мане, 20

"Арсенал": Мартінес, Холдінг, Давид Луїс, Тірні, Суареш (Мейтленд-Найлз, 76), Торрейра (Себальос, 57), Джака, Сака (Колашинац, 85), Нельсон (Обамеянг, 58), Ляказетт (Уіллок, 57), Пепе

"Ліверпуль": Аліссон, Александер-Арнольд, Гомес, ван Дейк, Робертсон, Окслейд-Чемберлен (Кейта, 61), Фабіньо, Вейналдум (Шакірі, 83), Салах (Орігі, 83), Фірміно (Мінаміно, 61), Мане

Як повідомляв УНІАН, раніше "Ліверпуль" став першим клубом в історії АПЛ, якому вдалося здобути 30 перемог в 34 матчах сезону.

Читайте останні новини України та світу на каналі УНІАН в Telegram

Джерело матеріала
loader
loader