Поліцейські в Одесі "кришували" проституцію
Поліцейські в Одесі "кришували" проституцію

Поліцейські в Одесі "кришували" проституцію

Двоє оперуповноважених Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми Нацполіції в Одеській області, вимагали 2,5 тис. дол. від повій. Натомість вони обіцяли не притягувати їх до адмінвідповідальностіта  сприяти у протиправній діяльності.

Про це повідомляє ДБР.

"Оперуповноважені вимагали 2 500 доларів від осіб, які надають платні інтимні послуги на території міста Одеса. Натомість обіцяли не притягувати їх до адміністративної відповідальності, передбаченої ст. 181-1 КУпАП (заняття проституцією), та сприяти у подальшій протиправній діяльності", - йдеться у повідомленні.

Після переказу на картковий рахунок чергового траншу неправомірної вигоди на суму 24 200 гривень оперуповноважених затримали.

Наразі слідчі ДБР повідомили правоохоронцям про підозру в отриманні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України). Наразі вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. 

Поліцейським загрожує позбавлення волі терміном від 5 до 10 років.

Нагадаємо, 15 липня Державне бюро розслідувань повідомило про підозру інспектору Нацполіції, який у лютому цього року зґвалтував неповнолітню дівчину. Правоохоронець змусив потерпілу поїхати до нього додому, а після того, як зґвалтував дівчину - відвіз її на місце зупинки громадського транспорту.

Відео Жертві зґвалтування поліцейськими в Кагарлику пообіцяли цілодобову охорону

Цілодобову охорону пообіцяли жертві зґвалтування поліцейськими в Кагарлику Нелі Погребіцькій. Дівчині погрожують, тож вона боїться за своє життя. Про це заявили на пресконференції адвокати Нелі. А сама вона вперше з’явилася на людях після наруги, що сталася місяць тому.

Жертві зґвалтування поліцейськими в Кагарлику пообіцяли цілодобову охорону
Джерело матеріала
loader
loader