В аеропорту Одеси затримали співвласника готелю "Токіо Стар", якого підозрюють у пожежі
В аеропорту Одеси затримали співвласника готелю "Токіо Стар", якого підозрюють у пожежі

В аеропорту Одеси затримали співвласника готелю "Токіо Стар", якого підозрюють у пожежі

У міжнародному аеропорту Одеси увечері 15 липня затримали співвласника згорілого готелю "Токіо Стар", де у пожежі загинули дев’ятеро людей. Підозрюванийпереховувався від слідства за кордоном.

Про це повідомляє "УНІАН" з посиланням на джерела в місцевій прокуратурі.

Як зазначається, чоловіка затримали, коли він прилетів із Риму, під час проходження відповідного контролю в летовищі. Після цього прикордонники передали співвласника готелю поліції.

Як пише "Думская", факт затримання фігуранта підтвердив його бізнес-партнер Вадим Чорний, власник готелю і перший підозрюваний у справі про пожежу, але суд відпустив його під домашній арешт. З його слів, Дурач повернувся до України, знаючи про те, що перебуває в розшуку. Винним у трагедії, каже Чорний, його партнер себе не вважає.

"Радіо Свобода" повідомляє, що прокуратура також підтвердила факт затримання Дурача. Міру запобіжного заходу йому обиратимуть найближчим часом.

Як повідомлялося раніше, у ніч проти 17 серпня 2019 року в одеському готелі "Токіо Стар" виникла пожежа. Займання сталося на другому поверсі, вогонь охопив близько тисячі квадратних метрів. Вогонь забрав життя дев'яти осіб. 

Прокуратура одеської області повідомила про підозру співвласнику одеського готелю "Токіо Стар" Вадиму Чорному. Другий підозрюваний у справі щодо пожежі Сергій Дурач переховується від слідстваза кордоном. Дурач - бізнес-партнер заарештованого Вадима Чорного. Саме він, за документами, орендував другий поверх закладу, який фактично входив до готельного комплексу. 

Відео У поліції завершили розслідування масштабної пожежі у готелі "Токіо Стар" в Одесі

Пожежа у "Токіо Стар". У поліції завершили розслідування масштабної пожежі в одеському готелі, де загинуло дев'ятеро пожильців. Справу скерували до суду. Слідчі довели, що керівник готелю та два його адміністратори порушили вимоги пожежної безпеки. Це і призвело до загоряння та спричинило загибель і травмування людей. Пожежа в готелі сталася минулого серпня. Тоді поліція затримала власника готелю Вадима Чорного. Бізнесмен провів три місяці у СІЗО, після цього його відправили під домашній арешт.

У поліції завершили розслідування масштабної пожежі у готелі "Токіо Стар" в Одесі
Джерело матеріала
loader
loader