Топ-менеджером "Укрзалізниці" став Дмитро Романюк, який студентом жбурнув яйце в Януковича
Топ-менеджером "Укрзалізниці" став Дмитро Романюк, який студентом жбурнув яйце в Януковича

Топ-менеджером "Укрзалізниці" став Дмитро Романюк, який студентом жбурнув яйце в Януковича

Директором з управління взаємовідносинами з органами державної влади "Укрзалізниці" став Дмитро Романюк, який до цього обіймав посаду заступника голови Івано-Франківської ОДА. Саме Романюк студентом жбурнув яйце у Віктора Януковича.

Про нове призначення повідомив в.о. голови "Укрзалізниці" Іван Юрик у фейсбуці.

"Зараз як ніколи потребує посилення взаємодія по лінії "залізничний бізнес-держава". Професійна координація роботи на цьому напрямку сприятиме розвитку компанії та підтримці важливих для нас законодавчих ініціатив", — зазначив Юрик.

За його словами, першими завданнями Романюка на посаді стануть реформа податку на землю для залізничного транспорту, ефективна взаємодія з місцевими органами влади щодо реєстрації земельних ділянок компанії, компенсація за пільговий проїзд та нова модель фінансування приміських перевезень.

Підсилюємо управлінську команду! Дмитро Романюк - радо вітаємо в Укрзалізниці. Вертикаль управління взаємовідносинами...

Опубліковано Ivan Yuryk Четвер, 16 липня 2020 р.

Своєю чергою Романюк підтвердив, що минулого тижня звільнився із Івано-Франківської ОДА.

Мої дорогі друзі, хочу повідомити, що минулого тижня я завершив роботу на посаді заступника голови ІФ ОДА. Я щиро...

Опубліковано Дмитром Романюком Четвер, 16 липня 2020 р.

Романюк - кандидат економічних наук. Свого часу він працював у різних консалтингових та юридичних компаніях, а також інвестиційним менеджером в UkraineInvest. У 2015-2016 роках він відповідав за інвестиції в Івано-Франківській ОДА.

У вересні 2004 року Романюк жбурнув яйце в на той момент кандидата в президенти та прем’єр-міністра Віктора Януковича під час його візиту до Івано-Франківська. Тоді він пояснив учинок тим, що хотів "зіпсувати картинку у ЗМІ", які заявляли про підтримку Януковича молоддю на Прикарпатті. Тоді він зазначав, що не вважає такі методи дієвими, а країну треба змінювати системними кроками.

Джерело матеріала
loader
loader